şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ duman
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 21 Şubat 2007 13:26
Mesaj konusu duman
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde Ari Barokas’tan oluşan Duman, büyük çıkış yaptığı albümü “Belki Alışman Lazım”ın ardından hayranlarını ve müzikseverleri uzun süredir bekletiyordu

Grubun üçüncü stüdyo albümü “Seni Kendime Sakladım”ın prodüktörü diğer albümlerde olduğu gibi Murat Akad. Albümde yer alan 12 şarkının kayıt ve mixleri de Stüdyo 18’de Levent Büyük tarafından yapıldı. Gruba davulda “Belki Alışman Lazım” albümünde olduğu gibi Cengiz Baysal eşlik etti. Ari Barokas’ın şarkıları “Aman Aman” ve “Sayın Bayan” dışında kalan tüm parçaların söz ve müzikleri Kaan Tangöze’ye ait.

Açılışta yer alan “Özgürlüğün Ülkesi” dünya politikasını eleştiren enerjik bir punk rock şarkısı. Muhteşem balladlar “Seni Kendime Sakladım” ve “Melek”in yanı sıra, “Sen Ben” ve “Yürekten” de Duman’ın başarılı modern rock çalışmaları. Türkçe rock müziğin en önemli grubu Duman, kendine özgü tarzını “Yanıbaşımdan”, “Sadece Koklayacaktım” ve “Rüyanda Görsen İnanma” gibi şarkılarda gösterirken, “En Güzel Günüm Gecem”i ise kendilerini konserlerde yalnız bırakmayan seyircilerine hediye ediyor.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 2 Mart 2007 19:09
Mesaj konusu Re: duman
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
gel teskere gel teskere bitsin bi gurbet
yolunu gözleyen deniz kaana hasret
  Kullanıcının profilini görüntüle
chor
Tarih 2 Mart 2007 21:43
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öööörenji Mesajlar: 42
içerim ben bu akşam
hurkal
Tarih 8 Mart 2007 18:29
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 39
kaan kendini "duman" a kaptırınca iyi işler yapıo anlayana...
gulden
Tarih 8 Mart 2007 21:17
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 394
ben anladım
sinan
Tarih 8 Mart 2007 21:23
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
ama tasvip etmiyoruz di mi
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 8 Mart 2007 21:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
tabikii..ah kaan ah..
gulden
Tarih 8 Mart 2007 21:40
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 394
kesinlikle etmiyoruz tabi,yanlış anlaşılmasın lütfen.
ilker
Tarih 10 Mart 2007 17:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
halimiz duman amman...
zizemm
Tarih 12 Mart 2007 14:58
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Samsun Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenciii Mesajlar: 94
yalnızlık paylaşılmaz herkesle kaynaşılmaz
mutlaka dinlemişsinzidir bi de hatun manyak güzeli gördü mü kalbini çalmalı sebebi yoktur anam
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki