| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ metali gürültü kirliliği olarak kabul ediyorlar ??? |
| Yazar |
Mesaj |
| winter1941 |
 10 Temmuz 2007 18:35
 Re: metali gürültü kirliliği olarak kabul ediyorlar ??? |
|
|

Üye
|
arabeskte nota yok diyenler için;
orhan gencebayın yaptığı müziği tek başınıza ve dikkatlice dinleyin derim.
metal gürültü kirliliği evet. ama metalinde türleri var şimdi siz genç metalcilere teker teker türlerini yazmayacağım ama melodik death metal yani teknik metal gürültü kirliliğinden başka bir şey değil. atheritic grubunu bileniniz varsa onların yaptığı müzik ciddi anlamda gürültü kirliliği.hızlı alt kroseler üstten ritimli ama çok hızlı davul notaları( ki belli bile olmuyor). sonuçta kafa göz kulak kalmıyor |
| |
|
| |
|
| viya |
 12 Temmuz 2007 21:54
|
|
Banlı
Meslek: Müzik
|
necrophagist yazmış: selam arkadaşlar şu an en yeniniz benim sanırım neyse umarım ortama çabuk alışırım metali dinlerken o gitar rifleri tüylerinizi diken diken ediyor müzik ritmi içinizde hapsolan birtakım duyguları kıpraştırıyorsa metal bir gürültü kirliligi degildir
Ne alaka |
| |
|
| |
|
| denizkizi |
 13 Temmuz 2007 10:42
|
|

Forum Demirbaşı
|
winter1941 yazmış: arabeskte nota yok diyenler için;
orhan gencebayın yaptığı müziği tek başınıza ve dikkatlice dinleyin derim.
metal gürültü kirliliği evet. ama metalinde türleri var şimdi siz genç metalcilere teker teker türlerini yazmayacağım ama melodik death metal yani teknik metal gürültü kirliliğinden başka bir şey değil. atheritic grubunu bileniniz varsa onların yaptığı müzik ciddi anlamda gürültü kirliliği.hızlı alt kroseler üstten ritimli ama çok hızlı davul notaları( ki belli bile olmuyor). sonuçta kafa göz kulak kalmıyor 
ilginç tabi saygı duymak gerekir ama bu siteye üye olan çoğu kişi metali severek ve yorulmadan başı ağrımadan dinliyor |
| |
|
| |
|
| TOPRAK |
 14 Temmuz 2007 23:17
|
|

Forum Demirbaşı
|
beğenmeyen dinlemez olur biter..arabeski de şahsen ben dinlemiyorum..oluyor bitiyor |
| |
|
| |
 |
| Buzmavili |
 16 Temmuz 2007 03:00
|
|
Banlı
|
Hmm...Moralimin düzelmesine yardımcı oluyor genelde metal müzik.Ama çok fazla abartınca,bu zaten hangi müzik dalı olursa olsun zombi olursunuz.Dozunu kaçırmamak gerekir haa yüksek seslede dinlenecek ilk sıradaki müzik türüdür ama ben yinede yüksek ses taraftarı değilim.Bence iyisi fon müziği tadında çalmasıdır sohbetlerde güzel oluyor aksi takdirde karşı tarafla iletişim kurmakta zorlanıyorsunuz.Kanımca dikkat edilmesi bir diğer hususda gece uyurken dikkat edin uzun bi liste olsun winamp listesiniz şarkılar bitince şayet PC'de dinliyorsanız kasanın sesi daha çok rahatsız ediyor neyse..Bu format rock and roll ile başlayan eğlence müziğinin bazı insanların nefretine dönüşmüş 'i hate goverment, i hate my family stubborn!!' diye haykırmak isteyen bireylerin birlik olma çağrısıdır kanımca Heavy metalin en sevdiğim yanı nedir diye soracak olursanız dostlarım tabiki politika ve yapmacık adaletdeki ve bir çok çarpık olan dengesizlikleri acımasızca eleştirilebilmesidir......i hadn't fulfilled my promise to my loved ones. |
| |
|
| |
 |
| winter1941 |
 16 Temmuz 2007 10:41
|
|

Üye
|
TOPRAK yazmış: beğenmeyen dinlemez olur biter..arabeski de şahsen ben dinlemiyorum..oluyor bitiyor 
konu açılıyor millet yorum yapıyor beğenen de çıkacak beğenmeyen de..lakin beğenmeyen çıkınca niye afaroz ediyorsunuz anlamıyorum..beğenmeyen dinlemez diyorsunuz.tabi dinlemez konu var insanlar yorum yapıyor.nasıl bir mantık içindesiniz anlamadım gitti.şimdi de büyük ihtimal banlanırım..neyse bildiğiniz gibi yapın.. |
| |
|
| |
|
| denizkizi |
 16 Temmuz 2007 13:50
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
fikirlerimizee uymadığın için banlıcakk olsaydık metal gürültü kirlliliği dediğin anda banlardık...öyle bişey tabiki olamaz burası bi forum herkes dilediğini söylemekte özgür benim sana cevap yazmaktaki sebebimm metal gürültü kirliliğiden başka bişey değil sözün olduu her neyse uzatıp konuyu saptırmaya hiç gerek yok |
| |
|
| |
|
| winter1941 |
 16 Temmuz 2007 16:08
|
|

Üye
|
konu sapacak tabi. aynı fikirde olanlar yorum yaparsa açtığınız başlığın bir anlamı kalmaz.hepiniz aynı düşünüyorsanız paylaşım olmaz(!) farklı düşündüğüm için bu siteden banlandım zaten hemde defalarca |
| |
|
| |
|
| denizkizi |
 16 Temmuz 2007 16:37
|
|

Forum Demirbaşı
|
biz hiç kimseyi farklı düşündüğü için banlamayız eğer öyle bişey yapılacak olsaydı forum bölümü olmazdı...daha önceleri neden banlandığını hatırlamıyorum ama kesinlikle düşüncenden dolayı olamaz...bu arada konu sapmasın derken senin düşüncelerin farklı diye sapıcak anlamında demedim bizim aramızda geçen ikili bi diyaloga dönüşmesin anlamında söyledim |
| |
|
| |
|
| 0unR |
 17 Temmuz 2007 16:08
|
|

Üye
Meslek: Öğrenci
|
|
MetaL müziğin içindeki ruhu yakalayabilenler bu müzik türünün gürültü olmadığını biliyorlar zaten |
| |
|
| |
 |