Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ spor köşesi
Yazar Mesaj
elcinelcin
Tarih 8 Temmuz 2007 16:29
Mesaj konusu Re: Roberto Carlos FENERBAHCE'de....
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Mesajlar: 55
bence güzel yani FENERBAHÇE nin adı zaten biliniyordu ama böylece daha popüler olduk
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Buzmavili
Tarih 14 Temmuz 2007 02:48
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
sinan yazmış:
ben de demek istiyorum ki transferlerle olmaz. oyuncuların yaptıklarıyla takım tanınır. fenere hangi oyuncular gelmedi ki ? peki hangisi şuan herkes tarafından hatırlanıyor ?

neyse ya sıktı futbol muhabbeti.

Pier Van Hoıjdonk.......
Engin
Tarih 18 Ağustos 2007 20:36
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Hemen Hagi'yle karşılaştırılması hoşuma gitmedi koyu bir Galatasaray'lı olarak Ama R.Carlos'un çok iyi bir oyuncu olması bir yana, Fenerbahçe'ye birşeyler katacağına inanmıyorum...
denizkizi
Tarih 18 Ağustos 2007 22:56
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
yılın en çok kupaya sahip takımı fenerbahçe süper bi oyuncu carlos bence çok güzel şeylerr katıcak fenerbahçeye
  Kullanıcının profilini görüntüle
Buzmavili
Tarih 19 Ağustos 2007 17:14
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Ağzından bal damlıyor denizkizzz!!!!
denizkizi
Tarih 19 Ağustos 2007 18:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
dimi ama dimi yaa carlos bu söylemesi kolay ama sahada.....
  Kullanıcının profilini görüntüle
Buzmavili
Tarih 26 Ağustos 2007 20:14
Banlı
İşte carlos tek golüyle galibiyete büyük katkıda bulup herkeze göz dağ verdi..
Engin
Tarih 26 Ağustos 2007 22:25
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ya tamam da niye roberto carlos konuşuluyor anlamadım ki burada Ben de volkan yaman açayım o zaman maç muhabbeti yapalım şeboistler olaraktan...
TOPRAK
Tarih 26 Ağustos 2007 22:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
çünkü türkiye için çok önemli bir transferdir..dünyanın gözü türkiyeye çevrilmiştir..ve carlos dünyaca ünlü bir yıldızdır..
Engin
Tarih 26 Ağustos 2007 22:51
Banlı
Carlos'un yarattığı tranfer gündemi bir yana, Carlos'la Lincoln'ün yaptıklarını karşılaştırınca takımlarına yaptıkları katkıdaki fark ortaya çıkıyor zaten Carlos 3 alırken Lincoln 8 alıyor Lincoln Carlos'tan daha büyük bir futbolcu vs. demiyorum ama Lincoln'ün aslında daha büyük bir transfer olduğu aşikar bence...
3. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  Sonraki