şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Duyuruları ~ Seboist.Com - Şebnem Ferah baskılı tişört
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 20 Temmuz 2007 01:45
Mesaj konusu Seboist.Com - Şebnem Ferah baskılı tişört
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
Merhaba arkadaşlar.

Büyükçe bir Şebnem Ferah resmi ve altında ufak bir seboist.com yazılı tişört tasarlayıp aramızdan 2 üyemize hediye etmeyi düşünüyorum.

Ama birkaç konuda takıldığım yerler var. Örneğin bu iki tişörtü verirken üyeleri neye göre seçelim. Benim fikrim eski ve aktif üyeler, yeni üyelere göre daha fazla hakediyor. Ancak bunu da nasıl yapacağımı bilmiyorum. (Gönül isterdi ki maddi durumumuz iyi olsun da daha fazla üyeye verelim)

Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

(ama bu işi en yakın tarihlerde yapmak istiyorum. malum, yaz geçiyor :)

--
ekleme:

çalışmalarınızı www.seboist.com/galeri/member.php?action=uploadform&cat_id=18 buradan gönderebilir,
www.seboist.com/galeri/tisortler-k18/ buradan üyelerimizin yapmış olduğu tasarımları görebilir, yorumlarınızı yazabilirsiniz
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hande
Tarih 20 Temmuz 2007 11:19
Mesaj konusu Re: Seboist.Com - Şebnem Ferah baskılı tişört
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
sinan abi bu süper bir haber heyecanlandım şimdi
hem şebo resmi olacak hemde seboist.com yazıcak çok güzel ya
bence sen sitede senin gözünde sitede en faaliyette olan üyeleri kağıtlara yaz ve arasından 2 tane seç onlardan 2 sine hediye et tişörtleri
bu benim düşüncem tabiki beğenmek sana kalmış
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 20 Temmuz 2007 16:22
Site Admin
valla hande öncelikle fikirlerinizi almak için bu başlığı açtım :) sadece benim beğenmem değil de bu olaya katılmak isteyen herkesin fikirlerini almak istiyorum. ve sanırım en adil seçim öyle olacak :)

ve aslında bugün güzel bir haber vereceğim. sanırım bu tişörtlerin basımı için uygun bir yer bulup, bunların masraflarını üstlenecek bir sponsor ile bu sayıyı artıracağız. önümüzdeki günlerde ..

biz şimdi bu seçimin -2 veya daha fazla farketmez- nasıl yapılacağını biraz daha konuşup kararlaştıralım.

en son da benim ve sizlerin bilgisayarlarınızda tasarladıkları tişörtler arasından seçim yapacağız :)
hande
Tarih 20 Temmuz 2007 19:19
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
sponsor evet çok güzel bu

bu güzel haberlerin için çok teşekkürler bu aralar çok üzgün olmama rağmen bu haber beni sevindirmeye yetti
Hazal
Tarih 20 Temmuz 2007 22:21
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 737
sinan abi bu çok güzel bir olay. sponsorluk da çok iyi ve handenin fikri gayet mantıklı ama ben de bu seçilenlerin içinde olmak isterdim ama üyeliğim eski değil aktif olduğumu söyleyebilirim ama :S:S:S..sanırım şanssız bazı arkadaşlardanımm...
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsan
Tarih 20 Temmuz 2007 22:49
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
ben bastırmıştım geçen sene... koyu kırmızı üzerine..şebnemin iki yabancıdaki hali..saçları çok güzel duruyodu..tabii giymekten t-shirt soldu..
çok güzel böyle bir şey yapmanız.. ben eski değilim.. gerçi ben de isterim öyle bi şansım olsun lakin eski üyeler daha çok hak ediyo gibi..
sayıyı artırma ihtimaliniz varmış. mesela 6 tane bastınız diyelim.4 nü eskiler arasında dağıtın 2 sini eski olmayanlar bu çok iyi olurdu.
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 20 Temmuz 2007 23:02
Site Admin
aslında belli bir kural yok. böyle bişey yaparsak "kuralları ben belirlerim" demiyorum.

tabi aklımda olan bir iki kural yok değil :)
mesela şu yazım kurallarına uyan, site kurulduğundan beri yönetimi en az uğraştırmış üyelerden olması daha uygun :)

yani sayının artması, daha çok kişinin kazanması ve her üyenin kazanma şansının artması demek. dileriz ki her "şeboist.com" ruhlu üyeye verelim. ama bütçeler pek sağlam değil.

ama aslında aklımda birşey var. mesela 5 tane alsak, aynı tişörtü para vererek almak isteyenler olursa buna göre fiyatı daha da düşürüp hem para ile almak isteyenler için ücret düşer, hem de hediye edilecek tişört sayısı artar. ama bu pek mümkün görünmüyor. neyse konuya dönelim :)

yarın ilk tasarımı ekliycem buraya. sizler de resim/renk seçenekleri sunun ki en güzel "şeboist.com şebnem ferah tişörtü"nü bulalım :)
Buzmavili
Tarih 21 Temmuz 2007 00:21
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Buldum!! En güzel seboist.com sembolünü hazırlayana veya fazla katılım olduğu takdirde bu kişiler arasında bi yarışma olsun 1'ci olana kendi yaptığı grafitisi ile tişörtü yolla admincim. 2 ve 3'cüyüde 1'ci olan arkadaşın seboist.com reklamlı tişörtü hediye edilsin.
sinan
Tarih 21 Temmuz 2007 01:04
Site Admin
güzel fikir evet. sembol hazırlayabilecek fazla kişi olacağını sanmıyorum. bu da kontenjandan bir tanesinin "şans"tan çıkması demek :) ama haklısın. tasarımcılar arasından kiminki birinci seçilirse onun kazanmaya hakkı olsun.

geri kalan tişörtleri üyeler arasında nasıl çekiliş yapacağız onu düşünelim şimdi :)
SeBoDeLiSi
Tarih 21 Temmuz 2007 14:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
aktif üyeler seçilmesi iyi fikir yarışma da gayet mantıklı geliyor
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)
1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki