şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Birazda eğlenelim komik fotoğraflar
Yazar Mesaj
SeBoDeLiSi
Tarih 27 Temmuz 2007 19:18
Mesaj konusu Re: Birazda eğlenelim komik fotoğraflar
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754

Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsan
Tarih 27 Temmuz 2007 21:14
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
  Kullanıcının profilini görüntüle
Buzmavili
Tarih 27 Temmuz 2007 23:58
Banlı
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
SeBoDeLiSi
Tarih 28 Temmuz 2007 01:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754

Buzmavili
Tarih 28 Temmuz 2007 15:05
Banlı
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Öpecem!!!

Diskoda bir güzel eğlendikten sonra delikanlı sevgilisini evine götürmüş. Kapıda tam ayrılacakları vakit oğlan bir elini duvara dayayarak kızcağızı kapı ile kendi arasına sıkıştırmış...
- Bir kere öpücem!...
- Olmaz, komşular görür...
- Ne olacak canım bu saatte kim görecek ne olur seni cok
seviyorum.
- Ben de seni ama olmaz.
Derken tartışma uzamış. O sırada aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir.
Ablasına dönüp:
- Babam diyor ki, öptürecekse öptürsün yoksa ben aşağı inip o herifi öyle bir öperim ki bir daha unutamaz... Hem söyle şuna abla, elini de diafonun düğmesinden çeksin...
efsan
Tarih 28 Temmuz 2007 18:24
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
öyle baba var mı ya öptürecekse öptürsün diyen?
SeBoDeLiSi
Tarih 28 Temmuz 2007 18:53
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
yazık ilginç bir baba
coniwallker
Tarih 28 Temmuz 2007 19:33
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 25
2. fotoğraf fenerbahçelileri epeyce bir kızdırmış olmalı
<<< Eline sağlık >>>
Buzmavili
Tarih 28 Temmuz 2007 21:02
Banlı
Ben FB'li olarak koydum o fotoyu,holiganlıkla bi yere varılmaz.Maksat eğlenmek dostlar

Aldığı 2 litrelik Coca Cola"nın kapağında "Tekrar deneyiniz" yazısını gören Karadenizli, önce denemeleriyle, sonra da açtığı davayla gündeme oturdu...
Konuyla ilgili açıklama yapan davacının avukatı İdris Karadeniz "Müvekkilim marketten aldığı 2 Lt.lik kampanyalı coca-cola ürününün kapağını açtığında hediye çıkmadığını ve tekrar deneyiniz yazısını görmüş. Bunun üzerine kapağı kapatıp tekrar açmış
ancak yine aynı şey. Bunun üzerine tam 4246 defa deneme yapmasına rağmen hediye çıkmamıştır. Coca-Cola şirketinin tüketiciyi dolandırdığını düşünen müvekkilim şirkete dava açmaya karar vermiştir. Biz de bugün gelerek dava dilekçemizi adliyeye teslim ettik. 10 bin YTL. maddi tazminat talep etmekteyiz" dedi.

Davadan haberdar olan Coca-Cola yönetimi adına açıklama yapan bir şirket yetkilisi olayın çok komik olduğunu ve artık Karadeniz bölgesine gönderilen ürünlerin kapağına "Başka Şişede İnşallah" yazmayı düşündüklerini söyledi.
efsan
Tarih 28 Temmuz 2007 21:45
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ben de karadenizli sayılırım ama bu çok iyi
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki