şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ çilekeş
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 2 Mart 2007 22:03
Mesaj konusu Re: çilekeş
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
nasıl istersen ama burası çilekeş panosu..hatırlatıyım dedim
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
zizemm
Tarih 12 Mart 2007 13:55
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Samsun Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenciii Mesajlar: 94
bence çilekeşin siyah diye bi şarkısı var onu dinleyin güzel şarkı bi de y.o.k anlamını biliyor musunuz albümün içinde gizli demişlerdi sonra açıkladılar "yalnız olma korkusu"ymuş
TOPRAK
Tarih 12 Mart 2007 14:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
cumartesi akşamı ankarada saklıfest teydiler..hiç hoş olmayan şeyler yaşatmışlar seyirciye..ayrıntılı bilgi aldıkça burdan sizlerle paylaşırım..
TOPRAK
Tarih 12 Mart 2007 16:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
mikrofon sehpasını seyirciye atmışlar..ses düzenini tekmelemişler..görkem bağırmış çağırmış gitmiş..hatta saklıfest görevlileri aletlere zarar verdikleri için tartaklamışlar..görkem sahneye gelip şikayet etmiş ve yine gitmiş..bunları neden yaptılar bi fikrim yok ama yakışmışmı bence hayır
denizkizi
Tarih 13 Mart 2007 00:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
bunları çilekeşmi yapmış..nasıl niye yapmışlar..belki vardır bi bildikleri ama ne olursa olsun kafaya mikrofon sehpası atmakta ne demek..o yanlışlıkla düşmüş olmasın
  Kullanıcının profilini görüntüle
zizemm
Tarih 18 Mart 2007 01:44
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Samsun Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenciii Mesajlar: 94
aman yarabbi!! inanmıyorum bende tam çilekeşin samsun konserini haber vericektim ben yinede verim 29 mart 19:30 akm de(en öne oturmuyum bari)
sebokolikmemoli64
Tarih 18 Mart 2007 17:37
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Uşak Kayıt: Mart, 2007 Meslek: ELEKTRONİK Mesajlar: 2
17 mart 2007 de uşak'ta çilekeş konseri oldu.tabi bende affetmedim gittim.süperdi valla.hele görkem'in yeni saç modeli süper olmuş.gören var mı ?
TOPRAK
Tarih 18 Mart 2007 21:29
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ben gördüm yakışmış görkeme..
zizemm
Tarih 2 Nisan 2007 11:07
Üye
Üye
evet samsuna geldiğinde de öyleydi çok güzel olmuş!!!
Metalfrekans
Tarih 3 May 2007 23:16
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 26
evet o saç modeli çok güzeldi sivasta da yeni modeli vardı sivastaki konser çok güzeldi pek kişi gelmemişti bu da bizim işimize yaradı açıkçası çünkü rahat rahat kalabalık olmadan dinledik:D kafa salladık
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki