şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ linkin park
Yazar Mesaj
shybo
Tarih 22 Nisan 2007 09:46
Mesaj konusu Re: linkin park
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: o da olur bi gün işallah:) Mesajlar: 56
ben bitiyorum bu gruba.sabah akşam dinlerim
özellikle numb ve ın the end i.ha bide a place of my head tabiki.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
ogulcan
Tarih 25 Nisan 2007 18:12
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 1
he kardeş bu arada nu-rock değildir linkin park nu-metaldir linkin park önceden soulfly limp bizkit gibi gruplardan sonra çıkan bi gruptur aslında pek ilk temsilcilerinden sayılmaz ilk temsilcileri deftones ve limp bizkittir
shybo
Tarih 26 Nisan 2007 15:33
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: o da olur bi gün işallah:) Mesajlar: 56
teşekkürler paylaştığın için.bende nu-metal diye biliyorum.
h34Lk
Tarih 5 May 2007 11:55
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Konya Kayıt: May, 2007 Meslek: Web Designer / Student Mesajlar: 3
4 Nisan 'da çıkan single 'ları QWERTY başarılı bir LP şarkısıydı. 15 Mayıs 'ta çıkacak olan yeni albümlerinin geçmişteki parçalarından daha farklı olacağını söyleyen grup üyeleri dinleyecilerini meraklandırırken aynı zamanda endişelendiriyor da... Kendi yarattıkları tarz olan Nu-Metal 'den vazgeçeceklerini ve rap 'in minimum seviyede olacağını duyurdular. Merak ve endişe içerisinde bekliyorum... Umarım LP 'den soğumak zorunda kalmam. "In the End, Somewhere I Belong, Runaway, Faint son olarak QWERTY" iyi parçalardandı. Umarım tarz değişikliği LP için kötü olmaz.

Alıntı:
Saygılarımla h34Lk...
MeG
Tarih 7 Haziran 2007 03:50
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 19
şarkıları çok güzel.özellikle düetlerini seviyorum ama fazla da parçasını bilmiyorum doğrusu:) benim de dinleyen arkadaşlarım var yoksa pek yabancı haz etmem:)
  Kullanıcının profilini görüntüle
SeBoDeLiSi
Tarih 21 Temmuz 2007 19:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
bende pek bilmiyorum evanescence ile olan düetini birkaç tane daha şarkısı var onları dinliyorum.iyi bir rock grubu
spidermanx
Tarih 23 Temmuz 2007 12:13
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
somewhere i belong
numb
faint
in the end
one step closer
what i've done
breaking the habit dünyaca ünlü şarkıları olabilir ama
"from the inside" insana içtenliğin ne demek olduğunu gösteren bir şarkı... ne müzik türü dinlerse dinlesin herkese tavsiye ettiğim bir şarkı özellikle klibi ilk seferinde beni ağlatmıştı
Nazende
Tarih 3 Ağustos 2007 16:31
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
What I've Done gerçekten güzel...
hande
Tarih 3 Ağustos 2007 17:39
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
seviyorum Linkin Parkı (=
Soygaz
Tarih 3 Ağustos 2007 20:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Çok sevdiğim yabancı 3 gruptan biridir...Bring Me To Life düeti de süper Evanescence'le...
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki