Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Albümler ~ beklenilen albüm
Yazar Mesaj
delikeman
Tarih 1 Ağustos 2007 04:16
Mesaj konusu Re: beklenilen albüm
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İzmir Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 20
bugün ağustos'un 1i. yaşasın!dvdyi gönül rahatlığıyla dinleyebilmemize 13 gün kaldı umarım her şey yolunda gider.
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsan
Tarih 1 Ağustos 2007 10:59
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
deli gibi bekliyoruz delikeman umarım aksilik çıkmaz
hande
Tarih 1 Ağustos 2007 15:20
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
çok sabırsızlandım şimdi ya:)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Engin
Tarih 2 Ağustos 2007 19:10
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Senfonik Konser muhteşemdi dvdsi çıksa da alsak gerçekten. Ama daha başlamadıysa albüm çalışmasına en az 1 yıl var ya... Ben şimdi öğrendim ve gerçekten moralim bozuldu. Bu yaz çıkar albüm ben de yıl içinde derslerden bunaldıkça dinlerim diye hayaller kurmuştum..
Hazal
Tarih 3 Ağustos 2007 00:27
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 736
arkadaşlar bir müzik sitesinde Şebnem Ferah'ın 10 Mart Konseri dvdsi çok yakında müzik marketlerde diye bir haber var o anı sabırsızlıkla bekliyorum=)
efsan
Tarih 3 Ağustos 2007 00:40
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
evet hazalcım. en geç 2 hafta içinde elimizde olacak diye umuyoruz biz de. bakalım
sinsice
Tarih 5 Ağustos 2007 01:47
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Haziran, 2007 Mesajlar: 6
sonunda bekledigim an geldi be, herkese hayırlı olsun
efsan
Tarih 5 Ağustos 2007 18:28
Site Ahalisi
Site Ahalisi
ayrıntıları yazacaktım ama hazal -sağolsun- şebnem ferah başlığının içerisinde yazmış her şeyi ordan bakabilirsiniz arkadaşlar
hande
Tarih 5 Ağustos 2007 19:24
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
son 11 gün dvd ye Rock
efsundeniz
Tarih 21 Ağustos 2007 18:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
2008 in başları gibi amerikaya gidecekmiş stüdyo zamanı 5 ay sürse ehh bide yorgunluğunu atmak için biraz tail yapsa fotoğraf çekimi filan ağustos gibi çıkar diye ümid ediyorum sayılı gün çabuk geçermiş(inşallah)
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki