şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ TNK
Yazar Mesaj
rain
Tarih 9 Ağustos 2007 10:28
Mesaj konusu TNK
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Sakarya Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
Bugün bir grup tanıtasım var.Çok geç keşfettiğim ama keşfedince de bırakamadığım güzel bir rock grubu:TNK.indie ve alternatif rocka yakın bir soundları var.Şarkı sözleri ise iyi.Bu yıl Odtü'nün bahar şenliğinde eski 45liklerden önce çıktılar.Vokalin sesini duyar duymaz iyi birşeyler bekledim.Çok hoş bir tonu var gerçekten.O gün konserden eve geldikten sonra myspace sayfalarını buldum ve şarkılarını bir kez daha dinledim.Yeni albüm hazırlığı içindelermiş,iyi olur umarım.Sıraz bizde,kalpsiz,sensiz olmuyor ve söyle şarkılarının bağımlısı oldum.Çok güzel şarkılar gerçekten.Yeni çalışmalarını heyecanla bekliyorum,bundan sonra konserlerini de takip etmeye çalışacağım.Herkese tavsiye ediyorum bi dinleyin çok seveceğinize eminim.TNK "elveda de!" şarkısına klip çekti..hoş şarkı (grupun pek ilerleyeceklerini sanmıyorum ama)

Bu da grubun myspace sayfası: http://www.myspace.com/tnktheband burdan şarkılarından bir kaçını dinleyebilirsiniz.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
SeBoDeLiSi
Tarih 9 Ağustos 2007 11:56
Mesaj konusu Re: TNK
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
evet dinledim TNK''elveda de'' bence iyi bir grup olmuş.başarılarının devamını dileriz...
rain
Tarih 9 Ağustos 2007 14:52
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Sakarya Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
Arkadaşlar ayrıca vermek istediğim bazı bilgiler var...
TNK 2001 yilinda Ankara'da kuruldu. O yillarda Grubun davulcusu Ali Surel ile Caner lise arkadaslariydi. Onlar "TNK"nin bugunku muziginden cok uzak sert bir turun dinleyicileriydiler. Bir gun TNK'yi kurmaya karar verdiklerinde yani 2001 yilinda; Caner 16, Ali ise 18 yasindaydi. Daha sonra gruba Ali'nin çocukluk arkadasi Hasan katildı. Son olarak Caner'in dersaneden arkadasi Basri ise, bassci olarak bugunku yerini alacakti. Beraberce cok genc yasta ama inanilmaz bir istekle bu ise baslayan bu 4 kisi ;

2002 yilinda duzenlenen "SingyourSong" adli yarismada "Genc Yetenek" unvanina layik goruldukten sonra calismalarina hizla devam edip; 2004 yilinda "Fanta Genc Yetenekler Ariyor" adli yarismada unlu muzisyenlerin ve produktorlerin (Melih Kibar (Muzisyen), Candan Ercetin (Sarkici), Levent Yuksel (Muzisyen), Meltem Taskiran (Muzisyen, MSM Konservatuari Pop Muzik Bolum Baskani), Afsin Akin (Aura Records), Asli Atasoy'un (Ada Muzik) bulundugu bir juri tarafindan "Turkiye birincisi" secilecektir.

2005 yilinda ilk 'EP'leri olan "Sira Bizde” On-Air etiketiyle yayinlanmistir. Album kayitlarinin bitimiyle Ali Surel Amerika macerasina ucmustur. Gencyasina gore cok iyi bir performans sergileyen davulcu "Arda Aksu" alacaktir Ali Surel'in yerini. Bugun ise gruba Ankaranin en onemli davulcularindan biri olan Onur Ertem ile grup son halini alacaktir.

Su an grup album calismalarina ve konserlerine hizla devam ederek, istedikleri olan, farkli bir albumu Turkiye'de herkese dinletmek pesindedir...
TOPRAK
Tarih 9 Ağustos 2007 17:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
başlık ve bilgiler için teşekkür ederim..forumumuzda olması gereken bir başlıktı..dinlemenizide tavsiye ederim..harikalar..
TOPRAK
Tarih 12 Ağustos 2007 16:33
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
Ben aşkı unuttum aylar önce
Kirlenen kalbimi yıkadım az önce
Yalnızlık acı vermez oldu
Gelecek benim için seferber oldu

Ben ağlamazdım senden önce
Sen hep üzerdin zoru görünce
Ben nefessiz kaldım sen gidince
Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince

Sen bana gülümsedin o ilk anda
Görünen oydu ki bu aşktı bir anda
O gün karabulutlar varmış havada
Gözümde canlanan bu ilk anı geriye tek senden kalan...

Ben ağlamazdım senden önce
Sen hep üzerdin zoru görünce
Ben nefessiz kaldım sen gidince
Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince

Şimdi içimden geldi bunları söylemek
Yeniden doğsam aynı şeyleri hissetmek
Aşk için herşeyi feda etmek ziyan etmek isterdim
Sonunda yine yalnız gitmek...

kalpsiz..
denizkizi
Tarih 19 Ağustos 2007 14:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
TNK-kalpsiz....ablamın sürekli dinleyipp banada dinlettirdiği şarkı ama gerçekten güzel şarkı
  Kullanıcının profilini görüntüle
dawnau
Tarih 20 Ağustos 2007 13:02
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 76
www.tnkfan.net açılmıştır. Ayrıca bende çok seviyorum bu grubu. (:
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 21 Aralık 2007 18:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Çok güzel müzik yapıyorlar...""Elveda De"" favorim...
prichuna
Tarih 29 Aralık 2007 12:52
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İzmir Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Web Mesajlar: 5
Sıra bizde şarkılarını ayrıcana severim:)
hande
Tarih 29 Aralık 2007 14:58
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
iyi bir grup TOPRAK ında söyledği gibi kalpsiz parçası çok hoş.. sözlerinide yazmış zaten TOPRAK dinlemeyen varsa dinlesin süper
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki