şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ buluşmaya ne dersiniz?
Yazar Mesaj
hande
Tarih 10 Ağustos 2007 17:00
Mesaj konusu Re: buluşmaya ne dersiniz?
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
izmirden kimse yok ben kimle buluşucam
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sedayy
Tarih 10 Ağustos 2007 18:12
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
ankara desem ayıp olcak sanırım
ya niye herkes istanbul'da?
bence bir kaç şehirde birden buluşma ayarlayalım!kimse gidemediği için üzülmemiş olur!
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 10 Ağustos 2007 18:44
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
bende böyle düşünüyorum..bir kaç şehirde toplanabiliriz..istanbul ankara en başta tabi..
sedayy
Tarih 10 Ağustos 2007 21:17
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
bir de okulların açılmasını beklersek talep daha fazla olur
ben daha tatile gideceğim beni bekleyin!!!!!!
TOPRAK
Tarih 11 Ağustos 2007 01:22
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
bu başlığı sizlerinde fikirlerinizi almak için açtım..ve anladığım kadarıyla tatil dönemini atlatacağız..okullar açılıncada okul var demezsiniz umarım..
SeBoDeLiSi
Tarih 11 Ağustos 2007 01:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
yok ben sabahçıyım ama eskişehir dışında olursa gelemem
Hazal
Tarih 11 Ağustos 2007 11:11
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 759
okul zamanında olursa umarım haftasonu olur yani hem mantıken öyle olması lazım hemde benim gelebilmem içni öyle olmalı.. çünkü ben tam gün okuldayım.. ayrıca eylül ayında da toplanabiliriz sanırım eylül ayında herkez tatilden dönmüş olur:S
sedayy
Tarih 11 Ağustos 2007 13:02
Üye
Üye
yok canım daha neler!okulum zaten sıhıye'de yani kızılay'a çok yakın!yani merkezde!gerekirse okulu asarım haftaiçi olur değil mi?
TOPRAK
Tarih 11 Ağustos 2007 16:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
haftasonu olur büyük ihtimal..çünkü hafta içi okul var..okulların asılmasını istemeyiz değilmi
TOPRAK
Tarih 11 Ağustos 2007 20:42
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ben üye fazlalılığını düşünerek istanbul ve ankara düşünüyorum..tabi bunun dışında isteyenler bulundukları şehirde bir buluşma ayarlıyabilirler.. (YÖNETİMİN HABERİ DAHİLİNDE) bende elimden geldiğince ve okul müsade ettikçe her yere gelirim
2. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Sonraki