şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Gökçe
Yazar Mesaj
SeBoDeLiSi
Tarih 10 Ağustos 2007 17:47
Mesaj konusu Gökçe
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Davul performanslarıyla İstanbul'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gökçe'nin ilk albümü "Böğürtlenli Reçel", Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Kendi müziğini "eğlenceli rock" olarak tanımlayan Gökçe; parçalarında darbuka, keman, trompet, saksafon gibi değişik enstrümanları rock müziğin genel kalıpları çerçevesinde kullanarak farklı bir müzikal tarz yarattı...

"Böğürtlenli Reçel" albümünün kayıtları Duman gurubunun davulcusu Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde, "The Kulube" stüdyosunda 6 ayda tamamlandı. Mixlerini Alp Turaç'ın (ATM) yaptığı albümün masteringi Sarı Ev stüdyolarında Barış Büyük tarafından hazırlandı.

Albümdeki bütün şarkıların aranjorlüğünü de yapan Alen Konakoğlu "Böğürtlenli Reçel"i "doğu ve batı müziğini bir uyum içerisinde bir araya getirdiğimiz bir albüm" diye tanımlıyor.

"Bögürtlenli Reçel" albümündeki bir şarkının söz ve müziği Ferda Orçun Aca'ya, iki şarkının müzikleri Alen Konakoğlun'a, albümdeki diğer şarkıların söz ve müzikleri Gökce'ye ait.

Albümün ilk video şarkısı "Aradım Seni"nin yönetmenliğini albüm fotoğraflarını da çeken Fatih Demir üstlendi...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
rain
Tarih 11 Ağustos 2007 09:38
Mesaj konusu Re: Gökçe
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Sakarya Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
bir kaç şarkılarını dinledim..çok enerji dolular..bence buda rock ta aranan birşey olmalı...
denizkizi
Tarih 11 Ağustos 2007 10:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
gökçee yaptığıı albümüün tarzını eğlenceli rock olarak açıkladıı buu açıkçası birazz ilginnççti amaa gerçekten güzell şarkıları var böğürtlenlii reçel bu aralar sürekli dinlediğim şarkılardann biri
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 11 Ağustos 2007 19:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
sözleri çok sıradan eridim bittim bilmem ne bence yaptığı eğlenceli değil uyduruk rock ben böyle düşünüyorum bana katılmak zorunda değilsiniz sesi iyi ama şarkıları hoş değil
TOPRAK
Tarih 11 Ağustos 2007 19:34
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
hiç çekinmeden yazıcam.. klibini ilk izlediğimde o havuzda batarsın inş. demiştim..eğlenceli rock ilginç bir yaklaşım ve eminim ondan başkasıda bu tarzda müzik yapmayacaktır.. yaşasın siyah yaşasın rock Alkış
dawnau
Tarih 22 Ağustos 2007 19:20
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 76
Ben bu kızın rock yaptığına falan inanmıyorum. (: Ayrıca röportaj videolarını izledim ukala biri gibi (:
TOPRAK
Tarih 22 Ağustos 2007 19:34
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
keşke hep davul çalsaydı ve öyle kalsaydı..
AyberKEva
Tarih 9 Eylül 2007 16:03
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 21
sesi çok iyi kendiside çok tatlı
denizkizi
Tarih 16 Eylül 2007 00:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
http://www.myspace.com/gokce
Soygaz
Tarih 16 Eylül 2007 12:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
"klibini ilk izlediğimde o havuzda batarsın inş. demiştim."

ben de
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5  Sonraki