şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Sebnem FERAH "unplugged"
Yazar Mesaj
SeBoDeLiSi
Tarih 14 Ağustos 2007 11:21
Mesaj konusu Sebnem FERAH "unplugged"
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
bilet fiyatları
1.Kategori: 66 YTL
2.Kategori: 56 YTL
3.Kategori: 45 YTL
4.Kategori: 33,50 YTL
5.Kategori: 28 YTL

etkinlik hakkında bilgi:

tarih : 08 Eylül Cumartesi, 21:00
mekan : Harbiye Açıkhava Tiyatrosu
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sheytha
Tarih 14 Ağustos 2007 19:09
Mesaj konusu Re: Sebnem FERAH "unplugged"
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 177
inanmıyorum çok sağol sebodelisi gerçekten bu habere çok sevindim bodruma gidemicem diye artık üzülmüyorum
SeBoDeLiSi
Tarih 15 Ağustos 2007 00:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
senin adına sevimdim sheytha. ..biz gidemiyoruz artık gidersen gelince anlatırsın
Hazal
Tarih 15 Ağustos 2007 12:25
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 759
Ben de Bodrum'a gidemediğim için çok üzülüyordum.. bu sefer gidicem seni seviyorum şebnem ferah!!!

Hatta sitemizde gidecek arkadaşlarla birlikte bir yerde buluşup da gidebiliriz????ne dersiniz arkadaşlar???
  Kullanıcının profilini görüntüle
Engin
Tarih 16 Ağustos 2007 15:59
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ya 1 hafta önce bodrumdaydım Artık İstanbul'da konserler bekliyeceğiz
efsan
Tarih 16 Ağustos 2007 23:26
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
gidemeyeceğim bu konsere bitmedi ki tatil dönelim istanbul'a.. bırakmıyorlar da.. eminim mükemmel olacağından.. giden arkadaşlar benim yerime de eğlenin. efsan için diyip eşlik edin bir şarkıya, ben hissederim
Hazal
Tarih 16 Ağustos 2007 23:54
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 759
Yaşasın!! gidiyorum sonunda ama birinci katagoride yer kalmamış 2. katagoride gidiyorum eğer giden arkadaşlar varsa görüşebiliriz:)
Engin
Tarih 18 Ağustos 2007 18:38
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ya ben de gitmeyi düşünüyorum ama biletler bitmeye başladıysa elimizi çabuk tutmamız lazım heralde...
Hazal
Tarih 19 Ağustos 2007 00:25
Görevli
Görevli
Evet Engin elini çabuk tutsan iyi olur=).. ayrıca yanlış bir duyum değilse 1.katagoriyi bir kişi tamamıyla satın almış o yüzden bizler 2. katagoriye kaldık..ama onlarda bitmek üzere ilgililere duyrulur=)...
spidermanx
Tarih 19 Ağustos 2007 00:38
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
ben de 2. katagoriden yer buldum
1. bitmiş gitmeden önce buluşabiliriz arkadaşlar
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki