şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Diğer ~ Murat Kekilli
Yazar Mesaj
SeBoDeLiSi
Tarih 21 Temmuz 2007 23:21
Mesaj konusu Re: Murat Kekilli
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
dinlemiyorum.kendisi hakkında da bir fikrim yok
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
viya
Tarih 24 Temmuz 2007 14:23
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
SeBoDeLiSi yazmış:
dinlemiyorum.kendisi hakkında da bir fikrim yok

Bir zaman anadolu rock'ı araştırırsan veya anadolu rock hakkında bilgi edinmek itersen ilk haluk sonra kırazç ve kekilliyi dinlemelisin.

Kekilli, haluk ve kıraç gibi modern anadolu rock yapmadığı için ve şu dönemimizde tamamiyle rock piyasası modern olduğundan dolayı tercih edilmeyen bir isim oldu.
Ama müziği dinlemekle kalmayıp müziği yaşayan insanlar, bir gün bir yerlerde bir zamanda kekilliyi dinlemişlerdir ve dinliyeceklerdir..
  Kullanıcının profilini görüntüle
SeBoDeLiSi
Tarih 24 Temmuz 2007 16:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
tamam.kendisi hakında pek fikrim yok derken onu kastetmedim.tabiki şarkılarını ve kendisini biliyorum.bir zamanlar dinliyordum şimdi dinlemiyorum.
yanlış anlamış olabilirsin.
viya
Tarih 25 Temmuz 2007 13:22
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
SeBoDeLiSi yazmış:
tamam.kendisi hakında pek fikrim yok derken onu kastetmedim.tabiki şarkılarını ve kendisini biliyorum.bir zamanlar dinliyordum şimdi dinlemiyorum.
yanlış anlamış olabilirsin.

yo yo anladım seni. yanlış olanıda da doğru olanıda anlarım hemen:) sonra ihtiyaç olan şey
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Temmuz 2007 19:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
sen bilirsin ben söyleyeceğimi söyledim
efsundeniz
Tarih 15 Ağustos 2007 17:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
sanki biraz arabesk gibi şarkı sözleri birde şarkı söylerken kendini çok harap ediyor
Engin
Tarih 19 Ağustos 2007 14:55
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Bu akşam ölürümle çok ünlü olmuştu ama benim de beğenmem kendisini açıkçası..
anadoluinsani
Tarih 22 Kasım 2007 00:05
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Gaziantep Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Fotoğraf Mesajlar: 4
gerçekten de anadolurock denilen tarzda büyük bir başarıyla devam eden biri
bOhEmZuLiK
Tarih 22 Kasım 2007 10:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
ben en çok
seni çılgın
şarkısını beğenmiştim
halada beğeniyorum
BmSByRk
Tarih 10 May 2008 16:50
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Konya Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 2
murat kekilli türküleri yaşattıgını düşüyorum bencede çok iyi bişi yapıyor tebrik ederim kültürümüzü unutmamıza engel oluyor
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki