Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ bu şarkıyı seviyorum çünkü...
Yazar Mesaj
delikeman
Tarih 1 Ağustos 2007 02:30
Mesaj konusu Re: bu şarkıyı seviyorum çünkü...
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İzmir Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 20
"artık kısa cümleler kuruyorum".bu parça,bendeki eksikleri tamamlıyor adeta.sözlerde bahsedildiği gibi..."hayatıma giren herkese,yaşanmış her şeye...teşekkürler!
büyüyorum sizinle..."
  Kullanıcının profilini görüntüle
Nazende
Tarih 12 Ağustos 2007 15:36
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
Almora - Cehennem Geceleri bu şarkıyı henüz iki gündür dinliyorum çok beğendim.Bana birçok şey hissettiriyor ama toparlayamadım.Tavsiye ediyorum...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
elarsarnas
Tarih 16 Ağustos 2007 21:55
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
gripin-karışmasın kimseleri seviyorum çünkü bende çok derin izleri var

''gitme demedim bağlanmaktan korkarsın diye...''
Engin
Tarih 17 Ağustos 2007 23:49
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Okyanus'u seviyorum çünkü, müzik ve sesin 4 4'lük olmasıyla beraber çok güzel bir kurgu var o şarkıda özel olarak, yani sözler çok anlamlı ve daha bir güzel...
sheytha
Tarih 12 Ekim 2007 01:05
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 168
şebonun tüm şarkılarını çok seviyorum çünkü forever şebo
inci
Tarih 24 Şubat 2008 23:17
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
ben şebodan sil baştanı hiç bir şarkıya değişmem çünkü beni anlatıyor hayatın yeniden başladığını yıkılmak elde değil!!!(yağmurlar da 2.sıradaki şarkım)
KoNtEs
Tarih 28 Şubat 2008 20:47
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 75
pearl jam/black bu şarkıyı seviyorum çünkü her defasında içinde ayrı bir anlam buluyorum gözlerim doluyor süper bir şarkı tavsiye ederim
theconqueror
Tarih 29 Şubat 2008 10:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
çilekeş-y.o.k çünkü gerçekten hiçkimse y.o.k...
şebnem ferah-silbaştan çünkü biten şeylere tekrardan sıfırdan başlanmasını severim...
aslında insan müzikle,şarkılarla öyle bir bütünleşiyorki işte ozaman bütün şarkılar kişiyi anlatıyor gibi oluyor...onun için eminimki birçok şarkı bizleri anlatıyor....
gitarci
Tarih 29 Şubat 2008 20:10
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
ilhan şeşenin duygularıma esir oluyorum şarkısını bu aralar çok söylemeye başladım. çünkü insanların söyleyemediği bazı şeyleri şarkılarla anlattığına inanırım
denizZ
Tarih 29 Şubat 2008 21:38
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
çilekeş'in kendimden geriye şarkısını seviyorum çünkü sözleri çok süper, özellikle:

ölürken bile yanımda ol sevgilim
cennet bile çakilmez sensiz ah ben neyleyim...
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki