şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ Küresel ısınmaya karşı 'Live Earth'
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 22 Şubat 2007 02:33
Mesaj konusu Küresel ısınmaya karşı 'Live Earth'
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
Dünyanın en ünlü müzisyenleri ve pop müzik grupları şarkılarını bu kez küresel ısınma tehlikesine dikkat çekmek için söyleyecek.

'Live Earth' adıyla düzenlenen konserlere, 100'ü aşkın müzisyen katılacak.

7 Temmuz'da 'Live Earth' adlı organizasyonda sekiz farklı ülkede konser düzenlenecek.

Küresel ısınma tehdidine dikkat çeken 'Uygunsuz Gerçek' adlı filmin yapmıcısı Al Gore'un girişimiyle düzenlenen konserlere 100'den fazla ünlü müzisyen katılacak.

Bon Jovi, Duran Duran, Lenny Kravitz konsere katılacak isimlerden sadece birkaçı.

Dört ile sekiz saat arası sürmesi beklenen konserlerin düzenleneceği şehirler arasında Johannesburg, Londra, Şangay ve Sidney var.

Konserlerin ABD, Brezilya ve Japonya'da hangi şehirlerde yapılacağı henüz belli değil.

Bir konserin de Antartika'da verilmesi planlanıyor.

Konserlerin Wembley Stadyumu'nda yapılacak Londra ayağı, şehirdeki ulaşım sistemini hedef alan ve 52 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarının ikinci yıldönümüne rastlaması sebebiyle önem taşıyor
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pesimist
Tarih 24 Şubat 2007 15:42
Mesaj konusu Re: Küresel ısınmaya karşı 'Live Earth'
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: adana Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 12
ben de yardım etmeye hazırım burdan yetkililere duyrulur...
  Kullanıcının profilini görüntüle
musacan1992
Tarih 13 Mart 2007 19:06
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
bence konu son çook ciddi bi konu dünyanın sonu yaklaşıyor
kim bilir bundan 50-60 sene sonra torunlarınıza su ile arabaları yıkadıgınızı söyliyince size gülcekler
zaten 3 dünya savaşı çıkarsa su için çıkcak... bence
TOPRAK
Tarih 13 Mart 2007 20:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
kesinlikle katılıyorum sana musacan..herkes üzerine düşen görevi yerine getirse ne güzel olur..
musacan1992
Tarih 13 Mart 2007 22:51
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
keske yapsa ama yapmıyoruz bu olay hala insanlara küçük bişey gibi geliyor
bi önlem alınması lazım artık
denizkizi
Tarih 14 Mart 2007 01:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
devlet başkanlarının bile umrunda değil oy uğruna..sanki susuz kalacakların arasında çocukları olmayacak..hepsi oy politikası..biz niye imzalamıyoruz abd imzalamıyo diye..onlar niye imzalamıyo..silah yapımları azalacak diye..olan kime olacak dünyaya
Engin
Tarih 18 Ağustos 2007 20:32
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Çok güzel bir organizasyon dikkat çekmek için bu önemli konuya ama kimsenin ilgilendiği yok. Acı olan da bu...
TOPRAK
Tarih 18 Ağustos 2007 20:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
evet kıyamet alameti takmayın diyenler var..önemsiz bulanlar..
Engin
Tarih 18 Ağustos 2007 20:48
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
O benim işte Ben sadece olayın büyütüldüğünü düşünüyorum, yoksa tozpembe gördüğümden değil. Ama anlatamadım derdimi ben, neyse daha fazla uzatmak istemiyorum...
Hazal
Tarih 19 Ağustos 2007 01:53
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
su sorununa gerek devlet büyükleri gerekse halk gereken özeni göstermiyor. hala sokaklarda halı yıkayan teyzelerimize rastlıyoruz. savundukları cümle de "tamam burda yıkamayız biz de evde yıkarız". genel olarak insanlarda "parasını veriyorum istediğim özgürlükte kullanırım" düşüncesi var. bu bütün sonuçlarda "cehaletten" kaynaklanıyor. ne kadar dur demeye çalışsa da bazı insanlar önce dünyanın genelinde bu düşünce ve olayın ciddiyeti herkese aşılanmalı. basit bir örnek olarak tuz gölünde bile sadece tuz kırıntıları kaldıysa artık harekete geçmek zorundayız..
ayrıca basit filmlerde dizilerde bile bazı sahnelere var göya susuzluk için mesaj veriyor ama o dizi çekimlerinin bir sahnesinde bile az veya çok su israfı yapılıyor..
artık herkes kendine gelmeli bence.. belki çok abartıyorum bu konuyu ama artık abartılmalı...
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki