Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Yazar Mesaj
RocK92
Tarih 20 Ağustos 2007 14:30
Mesaj konusu Re: dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
elarsarnas çok doğru dedin bende sana aynen katılıyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 20 Ağustos 2007 14:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 555
elarsarnas giyim konusuna değinmiş belkide haklı ama şahsen ben tutupta pembe giymem siyah daha güzel gelir herzaman bana...ama şuda bi gerçekki rock dan anlamadıkları halde o tarz takılan özentilerde yok değil
  Kullanıcının profilini görüntüle
ScouR
Tarih 20 Ağustos 2007 14:49
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
"ama şuda bi gerçekki rock dan anlamadıkları halde o tarz takılan özentilerde yok değil"

kesinlikle katılıyorum..
slipknotforevercom
Tarih 25 Ağustos 2007 09:49
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
şu kılık kıyafet konusunda cok şikayetçiyim..her küpe takan ya da siyah giyeni satanist veye metalci gibilerinden yorumluyorlar..bence kılık kıyafet yanstmıyor..her neyse,ama dinlediğimiz müzik bizi yansıtır diye düşünüyorum
denizkizi
Tarih 25 Ağustos 2007 10:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 555
haklısınız belki ama avrila pembeler içinde topuklu ayakkabılarla poz verince bu kız evlendikden sonra değişti böyle rockcı olmaz gibisinden yorumlar yapılmıştı
deliKIZ
Tarih 9 Eylül 2007 14:08
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 13
kesinlikle evet.
Engin
Tarih 9 Eylül 2007 14:11
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ama Avril'e de yakışıyor şimdi hakkını yemeyelim
denizkizi
Tarih 9 Eylül 2007 14:51
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
belki yanlış düşünüyorum katılmayabilirsiniz ama bence rock ve siyah bi bütün kızılıda unutmamak lazım tabiki...avrila gelince engin bence o fotoğraflarda bı rockcıdan daha çok süslü küçük kızlar gibi olmuş görünüş olarak gerçekten güzel ama rockcı kimliğine bence uymamış
spidermanx
Tarih 9 Eylül 2007 15:02
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Bence dinlediğimiz müzik kesinlikle bizi tamamen yansıtmaz.Sadece o anki ruh halimizi yansıtır mesela şu anda Şebo-Yağmurlar dinliyorum delgeçi dinleyemiyorum. Bazende kıraç dinliyorum Şebnem yorucu geliyor.bazende kıraçı dinleyemiyorum delgeçi dinleyebiliyorum.bazen arabesk,slow rock.Demek istediğim o anki ruh halimize bağlı .Bu benim fikrim.Ama bazen müzik te ruh halimizi değiştirebiliyor.Bu yüzden dinlediğimiz müziğe dikkat etmeliyiz. Bu arada "yağmurlar" da süpermiş.
AyberKEva
Tarih 9 Eylül 2007 17:13
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 21
evet bence yansıtır mesela rock veya metal bir kişinin bir yere bir kimseye bağlanmaması anlamına gelir

rockçı veya mtalci diye tabir ettiğimiz insanlar yaşadıkalrı şeyleri kafalarına çok takmazlar geçer biter

ben hiç kafasına bir şeyi takmış olan rockçı veya metalci görmedim

bu adamalar free insanlardır
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki