şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Diğer ~ pinhani
Yazar Mesaj
Engin
Tarih 25 Ağustos 2007 12:11
Mesaj konusu Re: pinhani
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Hele Bir Gel çıktığında neydi öyle ya Bütün herkes onu söylüyordu, güzel bir şarkıyla güzel bir çıkış yaptılar gerçekten
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sevimli16
Tarih 19 Eylül 2007 22:13
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 119
ya bende pinhani grubunu istanbulda şarkısı ile tanıdım şimdi ise ben nasıl büyük adam olacam ona bayılıyorum tam benlik
  Kullanıcının profilini görüntüle
spidermanx
Tarih 19 Eylül 2007 23:42
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
pinhani benim şebonun birkaç şarkısı gibi beni uyutabilen bir grup . şarkıları çok anlamlı ve insanı rahatlatıyor.Özellikle "ben nasıl büyük adam olucam" şarkısı çok güzel .herşeyden isyan ettiğimde dinlediğim bir şarkı herkese önerebilirim.
efsundeniz
Tarih 20 Eylül 2007 14:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ben nasıl büyük adam olcam şarkısını bende çok seviyorum ama istanbul şarkısından pek hoşlanmamıştım bu arada ''spidermanx'' şebonun hangi şarkıları seni uyutuyo merak ettim ben hiç birinde uyuyamam genellikle çığlık atmam gelirde
denizkizi
Tarih 20 Eylül 2007 15:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
dön bak dünyaya da çok güzel bi şarkı gerçekten insanı rahatlatıyo...bu arada ilker bende merak ettim hangi şarkıda uyuyosun sen yaa
RocK92
Tarih 20 Eylül 2007 16:23
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
ben nasıl büyük adam olucam ilginç ve güzel bi şarkı.
spidermanx
Tarih 20 Eylül 2007 18:24
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
"bu arada ''spidermanx'' şebonun hangi şarkıları seni uyutuyo merak ettim ben hiç birinde uyuyamam genellikle çığlık atmam gelirde "

sil baştan
üvey
aşk
iyi kötü(ben kelimeler yetse diyorum)
deli kızım uyan
bugün bu şarkılar gerçekten güzel.Beni sıkıntıdan uyutmuyor yanlış anlamayın ben uyumak için ve uyurken dinliyorum.Pinhani de aynı şekilde.Bende bütün şarkıları yok pinhaninin ama bendekiler güzel yani bence.
shady
Tarih 6 Aralık 2007 00:34
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Kayıt: Kasım, 2007 Mesajlar: 5
yaa adamın sesinde çok değişik bir tını var, insanı hipnotize ediyor adeta... başka bir dünyadan geliyor sanki sesi...
pelinn
Tarih 26 Nisan 2008 23:56
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 402
''ben ki sevmekten hiç usanmam''dinlediniz mi? bu parça albümde yoktu.yeni albüm çıkardıklarını da duymadım sanırım sadece dizi için yapılmış bir şarkı ama ben çok beğendim.
pussuk
Tarih 27 Nisan 2008 00:19
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
ben o parçaya bayıldım hele de dizide öyle bir yerlere koyuyolar ki ağladım ağlıycam sadece konser kaydı var onun
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki