şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ spor köşesi
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 26 Ağustos 2007 22:00
Mesaj konusu Re: spor köşesi
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
başlığı değiştirirp spor köşesi yaptım..böylece her türlü spor haberlerini burada paylaşabilirsiniz..

fanatizm kokan atışmaya yol açacak mesajlar açıklama yapılmadan silinecektir..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 26 Ağustos 2007 22:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
Türkiye GP'sini Felipe Massa kazandı. İstanbul Park'daki mücadeleye Pole pozisyonunda başlayan Massa, Raikkonen'in önünde İstanbul'da ikinci kez zafere ulaştı

İkinci takım arkadaşı Kimi Raikkonen.. Üçüncü ise McLaren Fernando Alonso...

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinin galibi Ferrari pilotu Felipe Massa, İstanbul'da 2 yıl üst üste kazanmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Massa, yarış sonrası ilk 3 pilotun düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, 3. kez İstanbul Park'ta yarıştığını ve son 2'sinde birinci olduğunu hatırlatarak, ''Bu çok güzel bir duygu. Bu pisti ve şehri çok seviyorum. Burası benim kariyerim için bir dönüm noktası oldu'' dedi.

Yarış sırasında kaskında bir sorun yaşadığını, ön tarafındaki plastik bölümün savunma sisteminde bir çatlak olduğunu belirterek, ''Konsantrasyonumu kaybediyordum. Sonra o bölümü çıkardım ve attım. Daha sonra da rahatladım'' diye konuştu.

Yumuşak lastik kullanmalarının doğru bir karar olduğunun yarışta görüldüğünü anlatan Massa, ''Kumar oynadık ve kazandık. Startta yumuşak lastiklerin bize avantaj sağlayacağını biliyorduk'' şeklinde konuştu.
efsan
Tarih 26 Ağustos 2007 22:22
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
ben 'ferrari 'ciyim. kendilerine tebrik eder, teşekkürlerimi sunarım Alkış ama antremanlarda en iyi sıralama turunu atan hamilton'dı. buna rağmen hem antremanda sorun yaşadı hem yarışta. 5. bitirmeyi de başardı. taktir etmek lazım
  Kullanıcının profilini görüntüle
Engin
Tarih 26 Ağustos 2007 22:31
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Bende de schumiden kalma ferrari aşkı var.. Tuttuğum pilot da favorim de Massaydı memnuniyet verici bir sonuç oldu
efsan
Tarih 26 Ağustos 2007 22:38
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
kesilikle eleman ikinci kez birinci oldu burda. artık istanbul'u hiç bırakmaz
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 27 Ağustos 2007 02:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ben hep kimiciydim..2. oldu olsun ferrarinin başarısı buda..
Engin
Tarih 27 Ağustos 2007 09:29
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Efes Pilsen Mini Dünya Kupası 6'da finalde Hırvatistan'la eşleşen A Milli Basketbol Takımı'mız 77 -69 yenilerek 2. oldu.
Bütün maçı izledim: Hırvatistan zorlama şutları ve 3lükleri inanılmaz bir istatislikle baskete çevirirken, Türkiye ribauntlarda resmen ezildi, çok top kaybı yapıldı, kolay sayı şansı verdi ve hem savunmada hem hücumda büyük hatalar yaptı. Canla başla oynadığı dönemlerde de Hırvatistan sayıları yine bulunca ve Türkiye kazandığı serbest atışları kaçırmaya devam edince moraller bozuldu ve maç koptu...
Bütün bunların ardında aslında takımın kötü olması değil Tanjevic'in dediği gibi konsantrasyon eksikliği yatıyor bence..
Dünya Kupası'nda geçen senekinden daha iyi bir derece elde edeceğimize inanıyorum ve 12 Dev Adam'a başarılar diliyorum..
spidermanx
Tarih 27 Ağustos 2007 13:15
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Yarış gerçekten güzeldi. Bende massa ve alonso hayranıyım:
Buzmavili
Tarih 27 Ağustos 2007 14:37
Banlı
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Arkadaşlar dün TÜRKİYE basketbol milli takımımız hırvatları yendimi acaba?
Engin
Tarih 28 Ağustos 2007 12:02
Banlı
Onu yazmıştım ama 77 - 69 yenildik.. 1. Hırvatistan 2. Türkiye 3. Sırbıstan

Bu arada şimdi farkettim Dünya Kupası yazmışım.. A Milli Basketbol Milli Takımı'mız Avrupa Kupası'na gidiyor...
4. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  Sonraki