Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ hım
Yazar Mesaj
Nazende
Tarih 23 Ağustos 2007 23:58
Mesaj konusu hım
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70

HIM 91 yılında Ville Valo, Mige Amour, Linde Linström tarafından kurulmuş dönemin yeni filizlenen gothic rock gruplarındandır. İlk kurulduğu adları “His Infernal Majesty” yani Onun Şeytani Majesteleri olan grup bu isimle satanist duruşu yarattığı için bir çok tepki aldı bu tepkilere etki olarak grup ismini HIM olarak değiştirmek zorunda kaldı.

Müzik hayatlarına bazı önemli grupların şarkılarını yorumlayarak başladılar Depeche Mode, Kıss, Black Sabbath gibi.. 1995 yılına kadar askerlik vs gibi sorunlar yüzünden tam oturmamış olan grup 95 sonlarında tamamlanarak Ville, Mige, Linde üçlüsüyle ve sonradan katılan Gas ile tamamlandılar.

HIM 97 de ilk albümleri “Greatest Lovesongs Vol 666″ yı piyasaya sürdü. 4 single barındırıyordu bu albüm. Albümdeki Chris Isaac şarkısı olan “Wicked Game” grubun tanınmasına ve sevilmesi büyük bir katkı sağlamıştır..

Öncelikle kendi memleketleri Finlandiya’da iyice meşhur olurken ikinci albümleri Razorblade Romance yi çıkardılar . Albümün İlk Single’ı “Join Me in death” grubun avrupada büyük bir kitleyi kendine hayran bırakmasını sağlamış oldu . Bu single Alman müzik listelerinden 1 numarayla girmiştir . Bu single ın ardından “right here in my arms” ve gone with the sin single ları piyasa girdi ve gruba büyük bir ün kazandırdı beğenisiyle.

HIM Ağustos 2001′de “Deep Shadows And Brilliant Highlights” bandını piyasaya sürdü.Bu Albüm grubun klavyecisi “Emerson Burton” ile grubun şimdiki kadrosuyla beraber kaydettiği ilk albüm olma ayrıcalığına sahiptir.
Grup 2003 yılına geldiğinde Love Metal albümünü çıkardı “The Funeral of the Hearts” en sevilen şarkılarından biri oldu. 2004′de And Love Said No: The Greatest Hits isimli iki parça içeren albüm yayımlandı. 5.Albümün adı Dark Light olmuştu ve 2005 yılında yayınlandı. 2006 ya yaklaştığımızda Uneasy Listening Vol. 1 & Uneasy Listening Vol. 2 isimli albümler dinleyicilerine ulaştı. Bu albümler eski albümlerden toplamalar içeriyordu Ve günümüze doğru geldiğimizde ise “Venus Doom” Albümü eylülde bizlere ulaşacak. Albümdeki Passions’s Killing Floor adlı şarkı , Transformers isimli Steven Spielberg adını taşıyan ve çok olumlu eleştiriler almış beğenilen bir film’in Soundtrack listesine girmiştir.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 24 Ağustos 2007 00:46
Mesaj konusu Re: hım
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1118
müziklerini dinlemedim henüz, ama "heartagram" logoları çok hoşmuş

hoş gibi görünüyor. dinlemek lazım
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
spidermanx
Tarih 24 Ağustos 2007 03:20
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
birkaç şarkısı dışında şarkıları gereğinden fazla asi sözlerle dolu bence
IYIKOTU
Tarih 24 Ağustos 2007 08:08
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 224
Wenus doom ile daha sert bi müzikle karşımıza çıkacaklarmış. kiss of down favorim
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizkizi
Tarih 24 Ağustos 2007 22:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
Gone With The Sin i biliyorum sadece yani sanırım böyle bişeydi adı
rocksebo
Tarih 27 Ağustos 2007 19:14
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: Ankara Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 10
en güzel şarkıları kiss of down cok güzel şarkıdır... dinlemenizi tavsiye ederim..
Engin
Tarih 27 Ağustos 2007 21:11
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
ben de dinlemedim hiç şarkılarını ama "heartagram" hakkaten çok hoşmuş ya
issabella
Tarih 24 Eylül 2007 23:06
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
"just close your eyes
hold me tight
and bury me deep inside your heart
all i ever wanted
my love
your hold i ever wanted u
MY LOVE.."

tek geçerim! //*
EsRaAaA
Tarih 24 Ekim 2007 14:27
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
şarkılarını dinlemedim ama en kısa sürede dinlemek istiyorum çok merak ettim
akasa
Tarih 25 Kasım 2007 20:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
Ville Valo yu çok seviyorum..
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki