| Forum Anasayfa ~ Röportajlar ~ Takvim Gazetesi-Saklambaç Eki |
| Yazar |
Mesaj |
| Hazal |
 1 Eylül 2007 21:44
 Takvim Gazetesi-Saklambaç Eki |
|
|

Görevli
Meslek: Öğrenci
|
Takvim Gazetesi'nin 29.08.2007 tarihli Saklambaç ekinde Şebnem Ferah'la ilgili şu haber yayınlanmıştır.
Şebnem Ferah,şaşırttı.Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren Şebnem,vokalisti Ceren'in gölgesinde kaldı.Çünkü mini etek giyen Ceren,erkek izleyicilerden ilgi gördü.
CEREN tezahuratları üzerine seslendirdiği şarkıyı yarıda kesen şarkıcı,vokalistini azarladı.Şebnem konserden sonra Ceren'e ''Bir daha mini etek giymeyeceksin''dedi.
Böyle bir olayın gerçek olduğunu zanetmiyorum. fakat Şebnem Ferah hakında bu tarz aslı astarı olmayan haberlerin yayınlanması beni rahatsız ediyor açıkcası. ayrıca yazıda belirtilen şarkıyı yarıda kesip azarlama mevzusuda tamamen yalan şarkı bittikten sonra tezahuratlar üzerine şöyle bir mizahi olay gerçekleşmiştir. olayla ilgili video:
|
| |
|
| |
|
| sinan |
 1 Eylül 2007 23:31
 Re: Takvim Gazetesi-Saklambaç Eki |
|
|
Site Admin
|
|
"medyanın şişirmesi" tabirinin cuk oturduğu bir haber :) şimdi kötü birşey desem dava açarlar :) be kardeşim haber yapıyosan doğru dürüst yapsana. her ünlüyü "polemiker medya maymunu" olmaya aday görüyorsunuz |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 1 Eylül 2007 23:43
|
|
Site Admin
|
bu arada şebo yine çok şeker |
| |
|
| |
 |
| Hazal |
 1 Eylül 2007 23:44
|
|

Görevli
|
evet böyle bir şirinlik nasıl bu kadar çarptırıldıysa artık.. |
| |
|
| |
|
| SeBoDeLiSi |
 2 Eylül 2007 01:01
|
|

Forum Demirbaşı
|
sağol hazalcım
aynen '' medyanın şişirmesi '' bir insan bu kadar şeker olur mu yaa |
| |
|
| |
 |
| efsan |
 2 Eylül 2007 10:25
|
|

Site Ahalisi
|
buna mı azarlamak demişler ? kendilerine malzeme arayan bir takım 'magazin ekibi' ,tanımasak inandırmaya çalışacaklar. ama onlara da hak verin arkadaşlar. işlerini yapıyolar
nazar falan değmesin şeboma.. nasıl güzellik, nasıl şirinlik.. |
| |
|
| |
|
| Engin |
 2 Eylül 2007 11:37
|
|
Banlı
|
Bana açıyorlarsa açsınlar dava ne halleri varsa görsünler de, ben bunu yazanı öldürürüm Şebnem Ferah gibi Türkiye'nin en önemli şarkıcılarından bir tanesi (bence de en önemlisi) hakkında böyle aslı olmayan, sırf polemik yaratıp halkın ilgisini çekerek, Şebnem gibi üst düzey bir sanatçının bir şekilde kötü göstermeye çalışmak rezilliğin dikalasıdır heralde.. Ulaşılabiliyorsa ben kendilerine mail atacağım, sonuç alabilirsem de sizinle paylaşırım... |
| |
|
| |
 |
| denizkizi |
 2 Eylül 2007 12:29
|
|

Forum Demirbaşı
|
saçmalık ya...buket doran da mini etek giyiyo...ayrıca şebo böyle şarkıyı yarıda kesip etrafındakileri azarlıyacak biri değil |
| |
|
| |
|
| Hazal |
 2 Eylül 2007 12:42
|
|

Görevli
|
sadece buket doran değil şebnem ferah ta koçfest konserlerinde mini etek giymişti. saçma sapan gereksiz bir haber işte. baktılarki şebnem ferah onlarla hiç bir şekilde ilgilenmiyor. onlarda asılsız haberler yaparak amaçlarına ulaşacaklarını sandılar ama bizim kraliçemiz böyle oyunlara gelecek birisi değil er ya da geç anlayacaklar.seni çok seviyorum kraliçe |
| |
|
| |
|
| sheytha |
 1 Ekim 2007 01:49
|
|

Aktif Üye
|
bırakın şebonun peşini artık bu ne saçmalık o işiyle ilgileniyor polimiğe girmiyor |
| |
|
| |
 |