şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Albümler ~ Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 2 Eylül 2007 23:57
Mesaj konusu Re: Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
http://www.esenshop.com/detail.aspx?id=41913

bu linke tıkladığınızda harika bir süprizle karşılaşacaksınız.. ben çığlık attım sizi bilemem
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 3 Eylül 2007 00:55
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
çok teşekkürler toprak ya. yasal olarak dinliyoruz demosunu :p gerçi her halükarda alacağız en azından almadan önce denemek isteyenler için güzel olmuş. çok güzel kayıtlar.yine biraz seyirci gürültüsü var.ama yine de amatör kayıtlardan güzel..

bu arada neden bilmiyorum ama aynı sitede başka bir başlıkta biraz daha ucuzmuş www.esenshop.com/detail.aspx?id=41914 ve burdan alacağınız albümde poster hediyesi varmış.
SeBoDeLiSi
Tarih 3 Eylül 2007 16:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
çok sağol TOPRAK abla yaa
feyzu
Tarih 5 Eylül 2007 14:35
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 29 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Çanakkale Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 5
sinan arkadaşım oradaki cd fiyatı ondan biraz ucuz
haber için sağol
  Kullanıcının profilini görüntüle
sebocuyum
Tarih 5 Eylül 2007 15:34
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Kayıt: Eylül, 2007 Mesajlar: 73
konsere gitmemiştim ama resimde çok güzel çıkmış bayıldım ... konserde kimbilir ne kadar güzel söylemiştir şarkılarını... albümü alınca bakıcaz artık...
Hazal
Tarih 6 Eylül 2007 13:38
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
arkadaşlar pasaj müzikten alınan habere göre 7 eylül de piyasada olacakmış başka bir habere göre de ekim ayını bulacakmış umarım yarın elimizde olur
efsan
Tarih 6 Eylül 2007 20:46
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
burda hala yok. dediğin gibi hazal umarım yarın elimizde olur. toprağın eklediği link ten bir kaç şarkının başını dinledim de tadı damağımda kaldı desem yeridir
Engin
Tarih 7 Eylül 2007 17:23
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Müzik dükkanının önünde "Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project" yazılı panoyu görünce sevindim ve "Evet sonunda alacağım." dedim. Ama bu ümidim "Elimizde kalmadı, yarın tekrar gelir büyük ihtimalle" lafıyla son buldu
Hazal
Tarih 7 Eylül 2007 17:30
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
ama en azından bugün piyasaya çıktı kesin olarak her an elimize geçebilir o mükemmel albüm
Engin
Tarih 8 Eylül 2007 20:28
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Eveeet ilk olarak alan ben oldum galiba... 2. tur gelmiş bugün benim aldığım dükkana ama yine bitmek üzereydi bir an önce alın derim.. 2 şekilde çıkmış.. Biri "audio" olarak sadece şarkılar var, öbüründe (benim aldığım) dvd halinde konserin çekimi.. Ses, görüntü, çekim, düzenleme herşeyi harika bu dvdnin.. Ayrıca içinde konserden resimlerin olduğu bir kitapçık var.. Bence hemen alın muteşem olmuş..
3. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki