| Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Sebnem FERAH "unplugged" |
| Yazar |
Mesaj |
| SeBoDeLiSi |
 7 Eylül 2007 14:03
 Re: Sebnem FERAH "unplugged" |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Öğrenci
|
gidemiyorum gidenler bizim yerimizede eğlensinler Şeboma selam söyleyin seboist.com ve bir sloganla bir pankart hazırlasak site için iyi olur aslında |
| |
|
| |
 |
| hardrock |
 9 Eylül 2007 13:49
|
|

Yeni Üye
|
|
konserdeydim çok güzeldi... artık kısa cümleler kuruyorum, üvey, gözyaşlarımzın tadı gibi hiç söylemediği şarkılar vardı, sahne oldukça şıktı... hem dvd hem konserle dolu bi haftasonu dopdoluydu... bu yüzden şebnem şımardı zaten gidenler bilir=) |
| |
|
| |
|
| spidermanx |
 9 Eylül 2007 13:55
|
|
Banlı
|
Evet bencede çok süper bir konserdi .Şebnem ferah ta havaya girmiş artık her konser eskisinden daha iyi oluyor .İyice bağımlı hale geldim ben .Her seferi daha heyecanlı ve dopdolu oluyor.Bence bu yılın konseri olabilir. |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 9 Eylül 2007 13:56
|
|
Site Admin
|
|
kuru yorum olmuyor. resim paylaşın bakim :) |
| |
|
| |
 |
| Hazal |
 9 Eylül 2007 14:04
|
|

Görevli
|
evet şımarmak bir insana bu kadar mı yakışır ... konser sonunda kulise ilk girenler Deniz Akkaya ve Grup Hepsi oldu bir çok şarkılarını bilmemelerine rağmen gelip protokolde en ön sırayı aldılar. kulise girmek isteyen hayranlarına şebnem ferah ın ailesi birlikte olduğunu ve içeri kimsenin alınmayacağı söylendi ama kuliste olanlar ailesi değildi. ve konser bittikten 10-15 dk sonra şebnem ferah ın çıkış yaptığını söylediler. fakat bir sanatçının konserden sonra en az 45 dk geçirdiğini herkes biliyordu.ayrıca hala güvenliğe isim söyleyip içeri girenler vardı.heralde onlar öylesine girip vakit geçirdiler kulis partisi(!) ya kimse alınmamalıydı ya da yalan söylenmemeliydi. ama bütün bunlara rağmen şebnem ferah yaptı yapacağını ve ortalığı yıktı .. süper bir performans gösterdi. fakat sahnedeyken bir bölüme biraz fazla ilgi gösterdi(bence). olsun ama ben her şeye rağmen onu çok seviyorum bir dahaki konserinde onunla tanışmayı başaracağım |
| |
|
| |
|
| Engin |
 9 Eylül 2007 17:39
|
|
Banlı
|
Güzel bir konser olmuş anlaşılan gitmediğime daha da pişman oldum böylece Ama Sinan'ın dediği gibi kuru kuru yorum yapmayın biraz da resim görelim ama |
| |
|
| |
 |
| Hazal |
 9 Eylül 2007 18:49
|
|

Görevli
|
|
ben resim çektim ama telefondan olduğu için ve çok fazla ışık olduğundan pek net çıkmadı ama ben yinede yolladım onayda şuan.. |
| |
|
| |
|
| fb1907 |
 9 Eylül 2007 19:17
|
|

Üye
|
|
çok güzel bir konser olmuş anlaşılan dekorlar falan gitmediğime çok pişmanım daha doğrusu kaçırdığıma artık bir daha ki konsere inşallah |
| |
|
| |
|
| ShizofreNiC |
 9 Eylül 2007 22:36
|
|

Yeni Üye
Meslek: Basın / Yayın
|
|
bilet bulamadım konsere ... pfff canım çok sıkkın o yüzden nasıl geçti ? |
| |
|
| |
|
| Hazal |
 9 Eylül 2007 22:47
|
|

Görevli
|
|
shizofrenic 7 eylül akşamı bile 3. ve 4. katagoride yer vardı internette. ayrıca konserde merdiven bileti sattılar sanırım:S keşke iyice araştırsaydın çünkü kaçırılmaması gereken bir konserdi özellikle unplugged olması çok daha özelleştirmişti. |
| |
|
| |
|