Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Yazar Mesaj
Engin
Tarih 9 Eylül 2007 19:00
Mesaj konusu Re: dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ben hiç katılmıyorum bu düşünceye... Ben o rockçı metalci vs. olarak tanımlanan biri olmadığım halde gayet de hayatı ciddiye alan senin deyiminle "takan" rockçı insanlar tanıyorum. Yanlış bir genelleme.. Bence bu genelleme rockçı metalci "özentileri" için uygun düşer
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 9 Eylül 2007 23:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
ben hiç kafasına bir şeyi takmış olan rockçı veya metalci görmedim

kesinlikle katılmıyorum...dinlenen müzik tarzıyla birşeylerin önemsenip önemsemediğini kestiremeyiz ki
  Kullanıcının profilini görüntüle
Hazal
Tarih 9 Eylül 2007 23:43
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
ben de kesinlikle katılmıyorum... bir insanın yaşadığı olayları kafasına takıp takmaması o insanın kişiliğiyle alakalıdır. dinlediği müzik tarzıyla hiç bir alakası yoktur.
konuya gelirsek. bence müziğin tarzı değil de o şarkının sözleri yansıtabilir en azından o anki ruh halimizi.. ama ben de tam olarak kişiliğimizi olsun yaşam tarzımı pek yansıttığını düşünmüyorum.. ama genel olarak rockçılara bir ön yargı var diye düşünyorum..
denizkizi
Tarih 9 Eylül 2007 23:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
rockçılara bir ön yargı var diye düşünyorum

evet hazal bencede çok haklısın siyah piircing falan olduğunda hemen satanist misin sen gibi tepkilerlee karşılaşılıyor malesef
Hazal
Tarih 9 Eylül 2007 23:51
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
ama bu ön yargıyı yaratan insanlar "satanist" kelimesinin anlamını bilseler böyle bir teleffuzda bulunmazlar bence. bunu kendi çocuklarına diyen aileleri de duyuyorum.. ön yargılı insanlar biraz araştırma yapsalar biraz rock müzik anlayışını anlamaya çalışsalar abuk bir durumun olmadığını da anlayacaklar aslında.
denizkizi
Tarih 9 Eylül 2007 23:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
haklısın ama zaten bu önyargılı davranan insanlar dediğin gibi bişey bilmedikleri için(rock müzik hakkında)böyle davranıyorlar...birazda ortalıkta rockçı geçinenlerden dolayı olabilir
xtrdnry
Tarih 10 Eylül 2007 00:34
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
eğer müziği anlamıyla birlikte dinliyorsanız kesinlikle yansıtır fakat müziği sadece dinlemek ve o tarza uygun giyinip o tarzdaki insanlarla aynı ortamı paylaşmak içinse yansıtmaz zaten o tür insanlara ben genelde beyinsiz diyorum çünkü müziği anlamıyor vaktini boşa harcıyor...

ben dinlediğim müzikten anlam/anlamlar çıkartıyorum..anlamsız bulduğum müziklerle uğraşmıyorum...
sbnmfrhdls
Tarih 12 Eylül 2007 12:02
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 28 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Kayıt: Eylül, 2007 Mesajlar: 8
bence bu çok değişken bir konu. sevdiğimiz müziğe göremi yaşıyoruz ruh halimize göremi müzik dinliyoruz. müzik gerçekten evrensen birşey ve biz farklı zamanlarda farklı müzikler dinleyebiliyoruz bir tarzda yoğunlaşsak da..
gitarci
Tarih 29 Şubat 2008 20:52
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
bence dinlediğimiz şarkılar bizim ruh halimizle alakalı olduğu için alakalıdır.
Soygaz
Tarih 5 Mart 2008 16:05
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 674
Alıntı:
rockçılara bir ön yargı var diye düşünyorum

evet hazal bencede çok haklısın siyah piircing falan olduğunda hemen satanist misin sen gibi tepkilerlee karşılaşılıyor malesef

Değil mi ya...Her metal dinleyen,her metal t-shirt'ü giyen satanist mi..Yeter artık...
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki