şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Within Temptation
Yazar Mesaj
denizkizi
Tarih 9 Eylül 2007 23:09
Mesaj konusu Within Temptation
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
Within Temptation 1996 yılında kuruldu. Kurucu üye Robert Westerholt vokalistlerini bulmuştu bile sevgilisi Sharon Den Adel ... 2 ay gibi kısa bir süre sonra değişik firmalardan teklifler aldılar ve sonunda DSFA Record. ile anlaştılar ...
Grup için DSFA ile anlaşmalarından sonra herşey yoluna girmişti. İlk albümleri "Enter" nisan 1997 yılında yayınlandı ve kısa bir süre sonra Dynamo festivalinde çaldılar (1997). Bu onların 5.ci konser deneyimleri idi... Dynamo Festivalindan sonra pek çok konser teklifi aldılar ve 1997 Kasım ayında 2 haftalık Almanya ve Avusturya turnesine çıktılar... Pek çok konser bunu takip etti. Grup 1998 yılında Dynamo'da ana sahnede performanslarını gösterdikten sonra "The Dance" adlı EP'lerini yayınladılar. Enter'dan sonra grup çalışmak için bir süre boş zaman buldu kendisine .... 1999 Yılında W.T işlerini biraz yavaştan almaya karar verdiler . 2 senelik yoğun koşturmaca konserlerden sonra bir süre kendilerine zaman ayırmaya karar verdiler . Öğrenimlerini tamamladılar ve kendi stüdyolarını kurdular ...

2000 yılı onların büyük değişiklikleri yaptıkları yıldır. Grup Hollanda , Belçika gibi Benelux ülkelerindeki en büyük festivallere davet edildi .Ve Aralık ayında " Mother Earth" albümleri yayınlandı. Pek çok Hollanda müzik dergisi bu albümü ayın albümü olarak seçtiler.Değişik müzik listelerinde en üstlere kadar çıktı ve sevenlerinin sayısı hızla arttı .

2001 yılında W.T Hollanda içinde ve dışında pek çok turneye katıldı (Paris,Mexico city,Belçika da 40 konserinin biletlerinin tamamı satıldı). Ve iki Cd-Single yayınladılar " Our Farewell" ve " Ice Queen" . 2002 yılında Ice Queen single çalışması Hollanda ve Belçika'da pek çok müzik listesinde 1.ci sıraya kadar çıktı. Mother Earth albümleri altın plak kazandı , pek çok radyo ve tv kuruşuluşu grubu yayınladı. Fransa turnesi haricinde grup sadece Belçika,Hollanda ve Almanya'daki belli başlı festivallere katıldı.
  Kullanıcının profilini görüntüle
muratplatonik
Tarih 10 Eylül 2007 14:44
Mesaj konusu Re: Within Temptation
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Afyon Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
Rock Rock evanesencetan sonra bence en iyi gotık çileri
IYIKOTU
Tarih 10 Eylül 2007 16:02
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 251
ıron maiden'in konserinde alt grup olarak çıkmışlar ve harikalar yaratmışlardı.
denizkizi
Tarih 10 Eylül 2007 17:55
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
açıkcası ben bilmiyordum bu grubu...rock coke performanslarını izledim...hoşuma gitti ve hemen sizle paylaşmak istedim
susuzsutabancasi
Tarih 12 Eylül 2007 21:44
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
bence iyi bir grup rock'n coke da izledim gayet iyi
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 19 Eylül 2007 17:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
sharon ın sesi gerçekten mükemmel festival de nasılda ortalığı inlettiler kendime kızıyorum neden böyle bir grubu sadece 2 yıldır tanıyorsun diye ama ne demişler geç olsun güç olmasın
Hazal
Tarih 19 Eylül 2007 17:10
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
bencede çok başarılı bir grup en favori şarkım "ice queen".. çok güzel bir şarkı...
EsRaAaA
Tarih 24 Ekim 2007 13:22
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
cassie diye bir şarkıları var çok hoşuma gidiyor ama diğer şarkılarını dinlemedim açıkçası
Soygaz
Tarih 16 Nisan 2008 17:29
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Bu hayatta Evanescence'den daha iyi bayan vokalli gruplar olabildiğini çok daha iyi anlamamı sağlayan grup.. Vokalleri bitanedir, severiz.. :)
gzm
Tarih 16 Nisan 2008 18:14
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
evet Sharon gerçekten harika bende çok beğeniyorum bideneler onlar
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki