şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ zakkum
Yazar Mesaj
denizkizi
Tarih 25 Ağustos 2007 15:22
Mesaj konusu Re: zakkum
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
teoman çok ilginç olmuş ya
  Kullanıcının profilini görüntüle
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Ağustos 2007 15:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
hoş,ilginç
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Engin
Tarih 25 Ağustos 2007 15:48
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Bu arada zakkumun anlamını tabii ki biliyordum.. Onun dışında saygısızlık olsun diye söylemedim öyl sadece adlarını beğenmiyorum, saygısızlık olsun falan diye de hiç bir zaman konuşmam zaten
denizkizi
Tarih 25 Ağustos 2007 16:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
adına değil müziğine bakmalısın sonuçta dinleyeceğin şey adı değil...şimdiye kadar bende aaa bunun adı güzel değilmiş dinlemeyim diye bi tavır olmadı sizdede olacağını sanmıyorum
Engin
Tarih 25 Ağustos 2007 18:29
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ya niye her söylediğim söze karşı büyük tepkiler alıyorum anlamış değilim ama tartışma çıkarmak da istemiyorum.. Şimdiye kadar bana özel olarak söylenen şeylerden hiçbiri farkında olmadığım şeyler değildi, ama nedense sürekli böyle şeyler belirtiliyor.. Bundan rahatsızlık duyuyorum söylemek istedim.. Zakkum'un adını da şarkılarını da beğenmiyorum ve bunu söylerken "saygı duyuyorum ama" demek istemiyorum, çünkü tabii ki saygı duyuyorum, bu konular saygı duyduğumuzu değil, görüşlerimizi belirtmek için açılıyor bildiğim kadarıyla..
denizkizi
Tarih 25 Ağustos 2007 18:35
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
sana karşı özel olarak sergilediğim bi tutum değil ki engin sen nasıl düşünceni söylüyorsan bende aynısını yapıyorum...neyse konu zakkum ve bu konuşma uzarsa konudan tamamen uzaklaşıcaz en iyisi bunu burda kapatmak....
AyberKEva
Tarih 9 Eylül 2007 16:04
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 21
zehr-i zakkum şarkısını dinliyorum sadece o da mükemmel
susuzsutabancasi
Tarih 12 Eylül 2007 21:40
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
özellikle teoman düetlerini çok seviyorum
spidermanx
Tarih 12 Eylül 2007 23:46
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Ben de
ScouR
Tarih 12 Eylül 2007 23:54
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
şarkı çok güzelmiş..klipte iyi olmuş başarılarının devamını diliyorum
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki