şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Albümler ~ Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 18 Eylül 2007 14:10
Mesaj konusu Re: Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
peki bunları şikayet ettin mi?

"korsana hayır" bir slogan deği. daha doğrusu sadece bir slogan olarak kalıyorsa,korsancılardan daha beter bir durumdur bu.

gerek nette gerek işporta (tabir edilen, tanımdışı illegal satış) üzerinde satılmasını engellemek lazım. bulundukça cezalar veriliyor arkadaşlar merak etmeyin. yaptıklarına bin pişman ediliyorlar.

yeter ki "korsana hayır" ı sadece söz olarak söylemeyi bırakalım.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 18 Eylül 2007 18:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
biz şebo ogün hayko yada bi başka sanatçının fanları olarak bi yerden başlamazsak ileride korsan albüm satıyo diye şikayet edebilceğimiz yerler kalmıcak çünkü piyasaya orjinal albüm çıkarılamayacak...tamam sevgiyse sevgi ama o albümleri almazsak da sevdiğimiz sanatçılar nasıl albüm yapıcak...aynı olay benimde başıma geldi korkma07 nın orjinali yok çekeriz dediler ama ben izmirden aldım daha sonra indirdim internetten sırf kendimi suçlu hissetmemek için bi yerden başlamak gerek artık
  Kullanıcının profilini görüntüle
IYIKOTU
Tarih 19 Eylül 2007 23:08
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 251
korsan olayına söz gelmişken, acaba dvd albüm ne kadar sattı şu ana kadar? bilgisi olan ya da nerden öğrenebiliriz fikri olan var mı? korsana hayır diyen şebocuların şimdiye kadar kaç kişi olduğu hakkında fikir ediniriz.
sayginarkun
Tarih 19 Eylül 2007 23:40
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 2
arkadaşlar bugün itibariyle albümü bende almış bulunmaktayım çok iyi kayıt edilmiş ve çok kaliteli ozan gene soundları süper nede olsa korg kullanıyor
efsundeniz
Tarih 20 Eylül 2007 13:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
3 gündür de çakıl taşlarının konser görüntüleri dream tv de yayımlanıyor aslında çok az yayımlıyorlar ama ben izlemek için sürekli bakıyorum klip gerçekten güzel olmuş şebom harikasın senn
hasan3301
Tarih 20 Eylül 2007 19:54
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 20
tek kelimeyle harika mükemmel bi canlı performansı var şebomun. 3 gündür aralıksız dinliyorum
spidermanx
Tarih 20 Eylül 2007 20:21
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Şebnem ferah kadar izleyiciler de baya coşkulu vakit geçirmişler.Şarkılardaki eşlikleri gerçekten kulağa hoş geliyor.Ayrıca dans pisti parçasında dans ettiği o şeboist kardeşimizi o kadar kıskanıyorum ki... artık dans pisti izleyemez oldum
Soygaz
Tarih 23 Eylül 2007 15:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Evet biraz geç olsa da artık bende de DVD'si var..
Hazal
Tarih 23 Eylül 2007 16:13
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
ne mutlu sana o zaman=)
thedarksunshine
Tarih 26 Eylül 2007 15:54
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
siteye ve aranıza yeni katılmış biri olarak öncelikle tüm şeboculara merhabalar
albümü ben de aldım kelimeler yetse anlatılabilecek tarzda her gün en az bi kez dinliyorum ki bir genellikle çogğllaşıyor
zaten şuan da da fonda çalıyor
hem şebo hem de şebocular mükemmeller
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki