Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ öss yerleştirme sonuçları
Yazar Mesaj
spidermanx
Tarih 26 Eylül 2007 23:05
Mesaj konusu Re: öss yerleştirme sonuçları
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Evet emre abi mahvettin beni.Bu arada Bursada hangi hastanede çalışıyorsun emre abi gelmek isterim(hasta olarak değil tabiki )....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
dremre
Tarih 1 Ekim 2007 00:20
Üye
Üye
Yaş: 35 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Doktor Mesajlar: 31
Ben şehir merkezi Osmangazi de Heykelin biraz aşağısında Kızılay'dayım.Merkeze gelip sorarsan herkes bilir.Kulak burun boğaz.Beklerim(Emre Gözüpek);hasta olarak değil tabiki:)
  Kullanıcının profilini görüntüle
alametikiyamet
Tarih 15 Şubat 2008 17:59
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Aydın Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 30
ösym.. ben 3 kere girdim öğrenci seçme ve yerleştirme sınavına hepsindede yerleştirme kısmından nasibimi aldım.. allah yeni gireceklere yardım etsin valla
avangard
Tarih 30 Nisan 2008 19:27
Banlı
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Antalya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 42
artık bu sene fankilerin hepsinin atanması dileğiyle . ben atandım yuvaya döndüm
benozgurum89
Tarih 21 Haziran 2008 15:15
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 40
ikinci kez öss ye girdim ... en güvendiğim bölüm olan mat2 zor geldi ... şu puanların gelmesini beklemek insanın karnını ağrıtıyor
TOPRAK
Tarih 22 Haziran 2008 14:43
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 966
10 temmuzda açıklanıyor sanırım yanlış bilmiyorsam..bizde heyecanla bekliyoruz..
benozgurum89
Tarih 22 Haziran 2008 16:01
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 40
10 temmuza kadar tatili güzelce yapalım sonrasında tatil zehir olabilir o zaman
murat5555
Tarih 24 Haziran 2008 21:58
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Samsun Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
arkadaşlar inşallah hepimiz kazanırız demeyi çok isterim ama alınacak öğrenci sayısı belli inşallah herkes hayal ettiği yere gider bir de taban puanları da aşağı çekilmiş şansımız biraz daha arttı galiba
Sebomyna
Tarih 25 Haziran 2008 14:10
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 116
Taban puanların aşağı çekilmesinin bişeyi değiştireceğini düşünmüyorum üniversitelerin puanları yukarıya çıkacaktır kesin ama kontenjanların artmış olması şansı artırabilir sınava giren tüm arkadaşların emeklerinin karşılığını almasını diliyorum gerçekten zorlu bir dönem yaşadığım için neler yaşadığınızı biliyorum herkes için hayırlı olsun şimdiden
TOPRAK
Tarih 28 Haziran 2008 19:53
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 966
baraj puanlarının aşağı çekilmesi iki yıllık bölümlere girişi kolaylaştıracak sanıyorum..
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4