şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ resim
Yazar Mesaj
brainstorm35
Tarih 25 Nisan 2008 20:54
Mesaj konusu Re: resim
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Konya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
iyi resim çizerim zaten şu aralar yetenek sınavına hazırlanıyorum.inş. onuda geçersem ressam olurum.
  Kullanıcının profilini görüntüle
bOhEmZuLiK
Tarih 27 Nisan 2008 02:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
vallaha ben resimlerimi paylaşmak istiyorum ama foruma koymayı beceremiyorum bu bir ..birde henüz profösyonel resmim yok bir kaç yağlı boya var onuda bilgisayara aktarmak zor resmini çekipte koymak gerekiyor uzun ve zorlu iş
brainstorm35
şey arkadaşım resim hangi bölüme girmeyi istiyorsun
desenmi-çizimmi-karikatürmü...
bir çok bölüm var ben tam olarak bilmiyorum hepsini hani sen biliyorsan benide bigilendirirmisn benim"geleneksel" hoşuma gitmişti onu istiyorumda durm bakalım diğer bölümleride görelimde...
sebombenim
Tarih 27 Nisan 2008 12:47
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
ben resim yapmayı çok seviyorum bir de babam mimar sinandan mezun genimde var yani ama ben kullanmıyorum şimdi küçükken okul birincisiydim
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 29 Nisan 2008 22:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
valla kalem olayı tam bir yetenek işi gerçekten! çizim olsun, yazma olsun... insanın içinden geliyor.
ben ikisinde de yetenekliymişim. çizimimin kendimden gelen saf bir yetenek olduğunu sınavı birincilikle kazanınca anladım (takı tasarım okuyorum)

çizim yapmak insanı gerçekten başka alemlere götürüyor. aslında başka alemlere değil de tam tersine, kendine getiriyor insanı! için dışına çıkıyor bir nevi, iğrençlik olarak algılanmasın lütfen içinden gelen her şey kalemin ucundan kağıda akıp şekil alıyor. bazen de kelimelerle şekil alıypr içidekiler...

çok uzattım yaa, gece gece kopuyorum...
akasa
Tarih 30 Nisan 2008 11:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
hayatta resim çizemem ama boyamayı güzel yaptığımı söylüyolar valla ne diyim resimle hiç aram yoktur hatta resim ödevlerimin hepsini ablama yaptırırım
efsundeniz
Tarih 30 Nisan 2008 15:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
bir an kendimi gördüm
akasa
Tarih 30 Nisan 2008 15:10
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
sende mi ablana yaptırıyosun
efsundeniz
Tarih 30 Nisan 2008 15:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yaptırıyordum lisede resim yok ve çok rahatım ama napim o yapmayınca 45 falan alıyordum o da hoca el emeği notu diye veriyordu
akasa
Tarih 30 Nisan 2008 15:13
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
iyimiş valla ben çok düşük almazdım ama yinede kendim yapınca kötü oluyor hoca uğraşmamışsın uğraşsan daha iyi yapardın diyor
efsundeniz
Tarih 30 Nisan 2008 15:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
aa hatırlıyoruum eveet.. birgün manzara resmi yapmıştım kimse yardım etmemişti ablam hocana mı yaptırdın demişti hoca da boyamadığım halde 85 vermişti
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki