şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ resim
Yazar Mesaj
sevarock
Tarih 2 Ekim 2008 16:44
Mesaj konusu Re: resim
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
ben de severim resim yapmayı şu an suluboya ve pastel boya kullanıyorum ve çok amatörüm yağlı boya da kullanmaya başlamak istiyorum en yakın zamanda en sevdiğim ressamda bob ross
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 2 Ekim 2008 17:19
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
"şurada da küçük mutlu bir şeboistçik varmış" :)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
shroudblack
Tarih 6 Ekim 2008 14:17
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Uşak Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
Benimkisi resim yapma değil ama güzel karikatür yaparım isteğiniz varsa eğer size de kendi karikatürünüzü yapabilirim ama çok zevkli bir iş sadece hobi olarak yapıyorum çok zor birşeyi yok içinden gelerek çiziyosun hem de paintte yapıyorum kara kalem de var ya resim de çizmek çok isterim ama bir türlü çizemedim ya
sevarock
Tarih 24 Ekim 2008 13:18
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
bende karikütür çizemem çok detaycı olduğum için ama çizmeyi çok isterdim çok eğlenceli gibi duruyor ama çizemiyorum
bOhEmZuLiK
Tarih 7 Kasım 2008 14:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
ama bence bir resimcinin işi değildir karikatür veya grafiti vs.. çünkü tek çizgiyle yapılan resimler bunlar...ama bir desen çizerken desenin içinde milyonlarca çizgi olabiliyor veya bir yağlı boya resimini düşünelim bir sürü fırca izi vardır belirli değildir renkler birbirini kapatmıştır üst üste gelerek ama bir karikatür çizildiğinde ise özellikle tek çizgiyle yapmaya gayret gösterirler ...
sevarock
Tarih 23 Kasım 2008 22:38
Üye
Üye
haklısın bOhEmZuLiK hem resme daha çok uğraşılıyor karikatür de dediğin tek çizgi ayrıca detaylarda önemli değildir zaten o yüzden karikatür çizemediğimi düşünüyorum resimde daha çok detay önemli ama resimde de çok amatörüm ama resmi seviyorum hayata daha ayrı bir renk katıyor
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5