Üye Yaş: 14Cinsiyet: Burç: Nerden: İstanbulKayıt: Temmuz, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 53
ben de severim resim yapmayı şu an suluboya ve pastel boya kullanıyorum ve çok amatörüm yağlı boya da kullanmaya başlamak istiyorum en yakın zamanda en sevdiğim ressamda bob ross
Yeni Üye Yaş: 18Cinsiyet: Burç: Nerden: UşakKayıt: Eylül, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 9
Benimkisi resim yapma değil ama güzel karikatür yaparım isteğiniz varsa eğer size de kendi karikatürünüzü yapabilirim ama çok zevkli bir iş sadece hobi olarak yapıyorum çok zor birşeyi yok içinden gelerek çiziyosun hem de paintte yapıyorum kara kalem de var ya resim de çizmek çok isterim ama bir türlü çizemedim ya
ama bence bir resimcinin işi değildir karikatür veya grafiti vs.. çünkü tek çizgiyle yapılan resimler bunlar...ama bir desen çizerken desenin içinde milyonlarca çizgi olabiliyor veya bir yağlı boya resimini düşünelim bir sürü fırca izi vardır belirli değildir renkler birbirini kapatmıştır üst üste gelerek ama bir karikatür çizildiğinde ise özellikle tek çizgiyle yapmaya gayret gösterirler ...
Üye Yaş: 14Cinsiyet: Burç: Nerden: İstanbulKayıt: Temmuz, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 53
haklısın bOhEmZuLiK hem resme daha çok uğraşılıyor karikatür de dediğin tek çizgi ayrıca detaylarda önemli değildir zaten o yüzden karikatür çizemediğimi düşünüyorum resimde daha çok detay önemli ama resimde de çok amatörüm ama resmi seviyorum hayata daha ayrı bir renk katıyor