şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ resim
Yazar Mesaj
bOhEmZuLiK
Tarih 15 Nisan 2008 17:52
Mesaj konusu resim
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 519
resim hakkında konuşmak istermisiniz?
resim yapan arkadaşkarımız varmı ?
en sevdiğiniz ressamlar ?
  Kullanıcının profilini görüntüle
multeciyim
Tarih 15 Nisan 2008 23:10
Mesaj konusu Re: resim
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
işte benn iddalı değilim ama iyi resim yaparım...
efsundeniz
Tarih 16 Nisan 2008 15:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
resim çizmeyi oldum olası beceremem orta okuldayken 2ydi yani manzara resimlerini güzel çiziyorum aslında manzara resimlerini çizmeyi de seviyorum ama insan,hayvan falan çizemiyorum tuhaf oluyor çizebildiğim en iyi insan resmi cin ali
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
KoNtEs
Tarih 16 Nisan 2008 17:28
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 83
efsundeniz sen yine cin ali çizebiliyorsun düşün ben onu bile çizemiyorum ama resim çizebilmek o kadar isterdim ki anlatamam hep özenirim bu konuda kabiliyetli olanlara ama ne yapıcaksın...
buket09
Tarih 16 Nisan 2008 19:01
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
benimde kabiliyetim yoktur ama cin alide çizerim yani ama selmam(mülteciyim) cok güzel çizer hep kıskanmışımdır onu bu yüzden bide selma bana küsmüş ondan çok özür diliyorum
gzm
Tarih 16 Nisan 2008 19:05
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
Ben de çok severim resim çizmeyi..Ama yetenekli olduğum genellikle stilist içerikli çizimler
bOhEmZuLiK
Tarih 19 Nisan 2008 01:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 519
bak işte bana resimi sorun dermişim
ya bende resimi çok seviyorum hatta bu sene güzel sanatlara giricem bu gidişle resim yapmayı çok seviyorum birde resim yapmayı beceremiyorum diyen arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum resim yapmak için biraz hayal gücü ve anatomi yeter beceride zaten hayal gücünden gelyor yani anlıycağınız bir adam çizmek için hayal gücü gerekmez bence herkez çizebilir biraz çalıştıktan sonra küçük eskizler yaparakta başlayabilirsiniz illa insanı benzeteceksin diye birşey yok duruşunu çiz pikasso kadar iysindir....
resim hakkında daha çoook şey yazabilirim ama okumaktan sıkılabilirsiniz
pussuk
Tarih 19 Nisan 2008 10:31
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
ben oldum olası resim yapmayı sevmiyorum açıkca söyliyeyim ama çok beğenirim sadece bana göre değil duygularımı bir kağıda dökmek. onları anında yaşamak vücut diliyle anlatmak daha çok hoşuma gidiyor. şiir de yazamam mesela planlı hiç bişey yapamıyorum sanırım ama çok güzel günlük tutarım içimdeki bütün duyguları boşaltırım
multeciyim
Tarih 19 Nisan 2008 15:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
resimle duygularını daha çok dışarı vurabiliyorsun ben figür üzerine yapıyorum ama bulduğum ruh hali figürlerime çok yansıyor...resimi sevelim...
pussuk
Tarih 19 Nisan 2008 19:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bende resimi severim annemde mükemmel resimler yapar ama bende yok işte çekmemişim anneme resim yapmam ama seyretmesini bakması görmesini çok severim içindeki ruh halini bulmak hoşuma gider yani
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
1, 2, 3, 4  Sonraki