şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Rock&Metal Ve Satanistlik...
Yazar Mesaj
IYIKOTU
Tarih 3 Kasım 2007 15:55
Mesaj konusu Re: Rock&Metal Ve Satanistlik...
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 229
müthiş. saygı duydum
  Kullanıcının profilini görüntüle
gitarci
Tarih 4 Kasım 2007 14:54
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
gerçekten çok doğru. insanlar siyah giyen ve metal müzik dinleyenlere neden satanist muamelesi yapar ki..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
darkpurple
Tarih 7 Haziran 2008 22:23
Banlı
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Mühendis Mesajlar: 30
her rock cı metalci satanist değildir ama her satanist bu tarz sever... olay bundan geliyor tamamen... siyahta her zaman kötülüğü temsil etmiştir tarihte...

metal müzik rock müzik hard olanları ve türevleri o denli kendi içinde geniş bi yelpazedeki benim hayranlıkla dinlediğim hard rock hard metal şarkıcılar var ama azınlıkta olsa yanında insanlıktan çıkmışlar da var...

aklı başında insanlar zaten rock ve metal dinlerken seçiyor...

satanislere gelince veya onalara benzetilemeye ne bileyim önyargıları aşmak gerek ama pis pasaklı da dolaşmamak lazım
Sebomyna
Tarih 8 Haziran 2008 23:58
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 118
Çok güzel bir yazı olmuş benim fikrim insanlara önyargılarla vurulan damgalar yaralıyıcı yada sinir bozucu olmamalı insanın kendini bilmesi diye birşey var bundan ötesi yalan paylaşım için teşekkürler...
Soygaz
Tarih 9 Haziran 2008 12:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Siyah dışında hiçbir renk giymem ben.. Metal & Rock ( ki ağırlık metal) dışında başka bir müzik dinlemem..ve artık insanların bana "satanist" demesini garipsemiyorum hiç.. Bununla yaşamayı öğrendim,ne tarzımı değiştiririm ; ne de satanist olmadığımı kanıtlamaya çalışarak onların seviyesine inerim..Hayat benim hayatım , bunu seviyorum ben
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3