her rock cı metalci satanist değildir ama her satanist bu tarz sever... olay bundan geliyor tamamen... siyahta her zaman kötülüğü temsil etmiştir tarihte...
metal müzik rock müzik hard olanları ve türevleri o denli kendi içinde geniş bi yelpazedeki benim hayranlıkla dinlediğim hard rock hard metal şarkıcılar var ama azınlıkta olsa yanında insanlıktan çıkmışlar da var...
aklı başında insanlar zaten rock ve metal dinlerken seçiyor...
satanislere gelince veya onalara benzetilemeye ne bileyim önyargıları aşmak gerek ama pis pasaklı da dolaşmamak lazım
Aktif Üye Yaş: 21Cinsiyet: Burç: Nerden: ManisaKayıt: Aralık, 2007Meslek: ÖğrenciMesajlar: 118
Çok güzel bir yazı olmuş benim fikrim insanlara önyargılarla vurulan damgalar yaralıyıcı yada sinir bozucu olmamalı insanın kendini bilmesi diye birşey var bundan ötesi yalan paylaşım için teşekkürler...
Siyah dışında hiçbir renk giymem ben.. Metal & Rock ( ki ağırlık metal) dışında başka bir müzik dinlemem..ve artık insanların bana "satanist" demesini garipsemiyorum hiç.. Bununla yaşamayı öğrendim,ne tarzımı değiştiririm ; ne de satanist olmadığımı kanıtlamaya çalışarak onların seviyesine inerim..Hayat benim hayatım , bunu seviyorum ben