Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Romantik
Yazar Mesaj
Soygaz
Tarih 23 Nisan 2008 20:19
Mesaj konusu Romantik
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 460
Ömer ve Gökhan yakın iki arkadaştır. İkisi de aynı kızı severler… Ağzından tek bir kelime bile çıkmayan, dilsiz sandıkları Yasemin adlı bir kızı… Ömer istemeden bir cinayet olayına karışıp kaçmak zorunda kalır. En yakın arkadaşı olan onun mektuplarını Yasemin’e ulaştırmaz ve genç kızla beraber olur. Yıllar sonra Ömer döndüğünde…

Romantik böyle bir film değil. Romantik bizi şaşırtan, bambaşka bir film. Öykümüzün kahramanı bir kızla tanışır. Onun sevdiği kızla birlikte mutlu olmasını isterken, ikisini ayıran kötü adamdan nefret ederiz. İşte bu noktada sinema tarihi için tuhaf bir durum gerçekleşir: Kahramanımızın peşini bırakıp kötü adamımızın öyküsünde alışılmadık bir yolculuğa çıkarız. Ve artık kötü adam kahramanımızdır. Seyirci olarak kime inanacağımızı şaşırırız. Aklımıza takılan soru şudur. Ya hep inandığımız şey gerçek değilse?
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pelinn
Tarih 24 Nisan 2008 15:01
Mesaj konusu Re: Romantik
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 155
izlemiştim ama filmi filmi izledikten çok sonra anlamıştım olayları....
  Kullanıcının profilini görüntüle
MeLL
Tarih 24 Nisan 2008 23:46
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 88
Ben çok sevdim filmi Teo var nede olsa
uyumsuzfani
Tarih 29 Nisan 2008 09:21
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 209
arkdaşlar romantiği benim gibi izleyemeyen arkdaşlar varsa burdan duyrulunur. 30 mayıs çarşamba saat:23.20 de atv de..
SeBoDeLiSi
Tarih 29 Nisan 2008 12:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 705
ben de izleyememiştim teşekkürler..
rockerangel3
Tarih 29 Nisan 2008 18:41
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 75
evet ben de yeni gördüm şimdi sağol izlerim
uyumsuzfani
Tarih 29 Nisan 2008 18:55
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 209
rica ederim arkdaşlar herzaman:)
SeBoDeLiSi
Tarih 1 May 2008 13:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 705
izledim..güzeldi..
multeciyim
Tarih 1 May 2008 14:17
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 430
bende dün gece izledim tvde pek hoşuma gitmedi açıkçası
MeLL
Tarih 1 May 2008 16:59
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 88
ben izlemiştim ama dün yine izledim tv'de.. güzel film ya..
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki