| Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ sarp |
| Yazar |
Mesaj |
| jose |
 20 Nisan 2007 13:58
 sarp |
|
|
Banlı
Meslek: öğrenci
|
1977’de Ankara’da doğan Sarp, çocukluk ve gençlik yıllarını Denizli’de geçirdi. 1996’da Ege Üniversitesi Fen Fakültesi’nin Kimya Mühendisliği Bölümünü birincilikle kazanıp İzmir’e yerleştikten sonra orada “Trap” isimli bir grup kurarak İzmir’de çeşitli mekânlarda ve son olarak da Punta’da sahne performanslarına başladı.
2000 yılına kadar müziği, sesi ve performansıyla kendi hayran kitlesini oluşturduktan sonra albüm teklifi aldı. İlk albümü “Siyahın Matemi”ni de o sene çıkardı. Türkiye'deki mali krize rağmen çok iyi bir satış grafiği yakalayan albümün başarısını ülke çapında sayısız turne ve konser izledi. Sarp'ın bu albümden hala severek yorumladığı parçalar arasında "Siyahın Matemi" ve "Bu Gece" yer alıyor.
2006 yılında Rec by Saatchi’yle anlaşan Sarp, ikinci albümü “Eski Aşklar”ı çıkardı. Bu albümün tam istediği gibi ve kendine ait olduğunu belirten Sarp, plak şirketinin onu seçimlerinde özgür bırakmasından dolayı çok memnun olduğunu dile getiriyor. Albümün prodüksiyonunun her aşamasında fiilen katkıda bulunan Sarp albümün vokal kayıtlarını 1 günde bitirdi. Enstrüman kayıtları ise Sarp’ın yönetiminde canlı olarak 5 günde gerçekleştirildi.
Sahne performansında Türkiye’nin en iyisi olduğunu vurgulayan Sarp, sahnedeyken müzikten keyif almasının bunda çok büyük bir payı olduğunu da ekliyor. İzleyenleriyle sahneden diyalog kurmaktan da ayrı zevk aldığını belirten Sarp halen Beyoğlu-Line’da ve Kadıköy-Voodoo’da sahne almaya devam ediyor. |
| |
|
| |
|
| jose |
 20 Nisan 2007 14:00
 Re: SARP |
|
|
Banlı
Meslek: öğrenci
|
|
bence çok kaliteli müzil yapıyor canlı performansını izledim harikaydı öyle sarhoş olsam ki ve tek başına şarkılarını çok güzel yorumlamış |
| |
|
| |
|
| gulden |
 28 Nisan 2007 20:53
 Re: sarp |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
ya ben sarp'ı siyahın matemi şarkısı ile tanıdım..ama bu son albümden beri biraz takip ediyorum,cover şarkılar güzel yapmış valla..eski aşklar şarkısını da beğendim.. |
| |
|
| |
|
| kaan34 |
 3 May 2007 16:36
|
|
Banlı
|
|
| |
|
| ScouR |
 5 May 2007 18:34
|
|
Banlı
Meslek: Öğrenci
|
|
çok fazla tanımam dinlemem..ama niye hep cover yapıyo?? |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 5 May 2007 19:08
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
hep cover yapmıyo..çok güzel parçalarıda var..sadece hep cover larla çıkış yapıyor..buda onun bileceği bir iş.. |
| |
|
| |
 |
| efsundeniz |
 11 Ağustos 2007 20:48
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
sesi iyi ama şarkılarını pek beğenmedim coverlara sölicek sözüm yok ama olu olur biraz daha çalışırsa olur |
| |
|
| |
 |