| Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebnem ferah demiş ki... |
| Yazar |
Mesaj |
| Hazal |
 10 Haziran 2007 17:16
 Re: şebnem ferah demiş ki... |
|
|

Görevli
Meslek: Öğrenci
|
rica ederim arkadaşlar=).. ağlamamın bi etkiside babamdan uzak olmam olabilir belki.. şebnem ferah'ın masumiyeti de eklenince ... |
| |
|
| |
|
| hande |
 21 Haziran 2007 01:25
|
|

Aktif Üye
|
babandan uzak olmana üzüldüm neyse kişisel hayatına girmeyelim seni üzmek istemem.. şebomuz çok masum evet ya o yüzden ona meleğim diyorum ben.. ''Acılardan öğrendim müziğe verdim'' demesi bile benim içimi eritmeye yetiyor zaten.. |
| |
|
| |
 |
| Hazal |
 21 Haziran 2007 13:38
|
|

Görevli
|
evet handecim kesinlikle doğru söylüyorsun melek o ben aynı zamanda ona prenses diyorum:) |
| |
|
| |
|
| safak |
 24 Haziran 2007 00:49
|
|

Yeni Üye
|
hazal sağol paylaştığın için ben onu izlememiştim ama gerçekten duygulandım çok sağol bu arada şebnemin söylediği söz çok doğru herkesin bir derdi vardır hayatta herkes birşeylerden şikayet eder ve bir şeyler yaşadığında hemen sıkılır ama bunlar aslında yalan bu dertler büyütülmemesi gereken boş şeylerdir ve insan bu yalan dertlerle sanki çok bir yükün altına girmiş gibi havalanır ve şımarır kendini çok daha güçlüymüş gibi görür ama koftur çünkü gerçek acıyı ve gerçek dramı görmemiştir daha ne zaman ağır bir imtihandan ya da acıdan ya da ağır bir yükten yana sınava tutulursa ve bu gerçekten acı verirse o zaman hayatın ne kadar yerde ve kendinin ne kadar havalarda olduğunu görür bence şebnem de bunu söylemiş dolaylı yönden o acıyla birden olgunlaşır ayaklarınız yere basar ve yapacağınız herşeyin hesabını muhasebesini yaparsınız kendi içinizde ve böyle de devam eder ama her insan gibi yine şımarmak ve havalanmak istersiniz aslında içten içe ve bir patlama noktası vardır evet patlayacaksınızdır ama nereye insanlaramı hiç sebepsiz hiç tanımadığınız yerlere mi tabi ki de hayır ama o yük artık hayat olmuştur karşınızda ve siz de o isyanı o acıyı o doluluğu o patlamayı kendini en iyi ifade edebildiğiniz şeyle yaparsınız şebnemin hem mesleği hem sevdiği hemde anlatımı bu o konuşmuyor sadece şarkı söylüyor ama aslında o şarkılarda hem büyük dersler veriyor görebilene hem de kendini anlatıyor birebir bu yükü anlatıyor aslında bu açıklama olmadanda sadece şarkılarını dinleyip ne olduğunu anlayabilir ve yakın tahminlerde bulunabilirsiniz belki bire bir değildir ama sonuçta tahmininizle yaşananlar aynıdır
bence ona hayatına şarkılarına ve verdiği öğütlere derslere dikkat edelim arkadaşlar ama tabiikide o dönemde yaşadıkları ve hala yaşadıkları hem ona birer ders olmuştur hayat hakkında hem de bize hiç kolay değil insan yıkılır ama o çok ama çok güçlü biri ki hala karşımızda ve dimdik durmayı biliyor şebnem sakın ayrılma karşımızdan ne olur eğer sen gidersen bizim işimiz çok ama çok zor olur |
| |
|
| |
 |
| geniusyasin |
 26 Haziran 2007 02:48
|
|

Üye
Meslek: öğrenci
|
|
sağolasın video için. ayrıca yazı çok güzelmiş. ona helal olsundan başka bişey denmez. |
| |
|
| |
 |
| RocK92 |
 27 Haziran 2007 15:35
|
|

Aktif Üye
|
|
hande gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler. hazal sanada video için çok teşekkür ederim |
| |
|
| |
 |
| hande |
 27 Haziran 2007 17:21
|
|

Aktif Üye
|
RocK92 yazmış: hande gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler. hazal sanada video için çok teşekkür ederim
önemli değil beğendine sevindim.sizlerle birşeyler paylaşmak çok güzel bir duygu |
| |
|
| |
 |
| ensheboist |
 29 Haziran 2007 12:30
|
|
Banlı
Meslek: örenci:S
|
|
gerçekten paylaşımın için teşekkürler...bu şarkı yani şebo tarafından seslendirilen kadınım benim pcde vardı ama ilk defa bu kadar etkilenerek dinledim çok masummuş şarkıyı söylerken=(( |
| |
|
| |
|
| lasthpell |
 2 Temmuz 2007 12:36
|
|

Yeni Üye
|
|
arkadaşlar bu bilgiler için teşekkür ederiz ama şunu untmayalım ki şebnemin ailesi biziz aneside babasıda kardeşide ablasıda her zaman onun yanıdayız eğer bunu aslını inkar eden varsa çıksın diyecemde kimse inkar edemez biz her zaman onu yanındayız onu şarkıları ile hayat buluyoruz ve bu bulduğumuz hayatı onunla paylaşıyoruz. |
| |
|
| |
 |
| Hazal |
 3 Temmuz 2007 18:03
|
|

Görevli
|
|
tabiiki her zaman onun yanındayız o bizim herşeyimz olduğu gibi bizde onun hayatının bir parçasıyız onu çok seviyorummmmm |
| |
|
| |
|