şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ şebnem ferah'ın beklendiği yerler
Yazar Mesaj
cool
Tarih 15 Temmuz 2008 21:37
Mesaj konusu Re: şebnem ferah'ın beklendiği yerler
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğretim görevlisi / Asistan Mesajlar: 6
erzuruma istiyoruz...koçfest te gelmiş ama ben yoktum...erzurum olsa çok sevinirim..
  Kullanıcının profilini görüntüle
eternal
Tarih 17 Temmuz 2008 21:13
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 61
zonguldak'a istiyoruz
myletal
Tarih 18 Temmuz 2008 15:16
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: Erzurum Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
sebo ben erzurumda iki yıldır okuyorum bu iki senede de beni en çok sevindiren haber senin konserin oldu lütfen üçüncü senemde de gel seni bekliyoruz bide lütfen metin abiye pentegramıda görmeyi çok istediğimizi iletirmisiniz.şimdiden çok teşekkürler
birsenseb
Tarih 18 Temmuz 2008 15:29
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Hatay Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 34
hataya gelsin onu çok seviyoruz
yagiz55
Tarih 1 Ağustos 2008 22:27
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Samsun Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
Şebom seni yeniden Samsun`a bekliyoruz.. Koçfestle daha yeni geldin biliyorum ama öyle güzeldi ki tadı damağımızda kaldı.. Şebo`m `a
sebnemdelisi07
Tarih 2 Ağustos 2008 22:22
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Antalya Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
şebomu antalyadan bekliyorum onu çok seviyorum tabi antalyadan bekleyen sadece ben değil bir çok şebocu var onun gelmesini çok istiyoruz
emotionsebo
Tarih 7 Ağustos 2008 22:11
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Gaziantep Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 17
ya bende gaziantep'e gelmesni istiyorum.en son can kırıkları albümü çıktığında gelmişti.çok özletti kendini ama
sheensaqrock
Tarih 11 Ağustos 2008 11:47
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 86
izmite gelsin istiyoruz onu çok seviyoruz gerçi bahar şenliği için gelmişti ama olsun
sebohayran
Tarih 11 Ağustos 2008 12:52
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 87
herkes başka yerlerden çağırıyor onu. ben ne yapacağım peki? avusturya desem bile ne gelen olur nede giden..
avriListt
Tarih 11 Ağustos 2008 15:58
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Samsun Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 91
yagiz55^e katıLıyorum daha yeni koçfeste geldi ama çok güzeldi keşke her gün gelebilse gerçi vakti yok ama
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
13. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki