şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ şebnem ferah'ın beklendiği yerler
Yazar Mesaj
rockerangel3
Tarih 19 Nisan 2008 19:55
Mesaj konusu Re: şebnem ferah'ın beklendiği yerler
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
şebo biz de seni okul olarak çapa anadolu öğretmen lisesi'ne bekliyoruz...arkadaşlar menajerinle konuşup olumusuz yanıt almışlar.. ama nolur bizi kırma seni burda çok seven var
-
arkadaşlar şeboyla hiç görüşebilen var mı buna çok ihtiyacım var ona bir şekilde ulaşmam gerek ne olur yardım edin
-
nolur arkadaşlar sizden cevap bekliyorum 19 mayısa kadar onu bizim okula getirmem lazım.. bizim okuldan çıktı aslında bu fikir..uygulamak da bana düşer tabi ki de :p:p lütfen bir şekilde iletişim kurmalıyım.. ya da bilgi verebilir misiniz nasıl yapacağım bu işi??
  Kullanıcının profilini görüntüle
alijohn
Tarih 20 Nisan 2008 00:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Ankara Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
konyaya gelmeni bekliyoruz şebo
Hazal
Tarih 20 Nisan 2008 16:07
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
rockerangel13 şebnem ferah a veya menajerine buradan dileklerini göndermen pek mümkün değil.
üzgünüz ama bu konuda pek yardımımız dokunamayacak:(
buket09
Tarih 20 Nisan 2008 20:48
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
zaten yardımımız dokunsa kendimize dokunurdu...örneğin site olarak bir buluşma ayarlıyabilirdik ama bu çok zor gözüküyor çünkü bizim gibi düşünen milyonlarca insan var hepimize yetişemez şeboda
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
che8501
Tarih 21 Nisan 2008 13:57
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bolu Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
şebnem ferahı boluya üniversitemizin bahar şenlinklerine bekliyoruz inşallah gelir
pelinn
Tarih 21 Nisan 2008 15:19
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 423
Antalyaya'da gelmedi ne zamandır keşke gelse.....
rockerangel3
Tarih 21 Nisan 2008 17:55
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
haklısınız aslında nası yetişcek.ben o zaman biraz heyecan yaptım galiba ama gerçekten o kadar da zor olmamalı yav :?bir şekilde ulaşabilen vardır diye düşünmüştüm
beJaa
Tarih 22 Nisan 2008 10:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Antalya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
Antalya açık havaya bekliyoruz bu aralar olmasa bile yazın inşallah gelir!
brainstorm35
Tarih 23 Nisan 2008 22:19
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Konya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
konya'ya gelsin bencede.bu sefer kesin giderim heralde.lütfen gelsin....
kartal0151
Tarih 24 Nisan 2008 12:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Adana Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
şeboyu adanaya bekliyoruz bir an önce gelse de canlı canlı görebilsek (grup çılgınlar)
6. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Sonraki