Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ şebnem ferah'ın beklendiği yerler
Yazar Mesaj
alican
Tarih 3 May 2008 17:03
Mesaj konusu Re: şebnem ferah'ın beklendiği yerler
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Antalya Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
Antalaya gel şeboo x'{
  Kullanıcının profilini görüntüle
yeksin
Tarih 3 May 2008 17:55
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Adana Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
lütfen adana... mersindeki konserin tadı damağımıza kazındı lütfen gel
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
unalkazdal
Tarih 4 May 2008 13:55
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Rize Kayıt: May, 2008 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 4
Şebnem Ferah Rize'ye hiç gelmeyecek mi yaaa
erknuguz
Tarih 4 May 2008 15:06
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
evet mersin süperdi.en kısa zamanda adana veya mersine bir daha.
bologur63
Tarih 4 May 2008 15:58
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Şanlıurfa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
mersine kadar gittik konser için artık urfaya da gel
uyumsuzfani
Tarih 4 May 2008 16:04
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
lütfen adanaya gel çukurovanın o güzel anfisinde itiş kakış olmadan rahat rahat seni dinlemek istiyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
erknuguz
Tarih 4 May 2008 16:49
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
evet ya.mersinde itiş kakış iğrençti.çok sıkışıktı,tıklım tıklımdı.adanaya gelsin bende geleyim.
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 17:33
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
evet yaa adanaya gel herkes böyle oturuyor sahne yakın seyirciye ve engin sanki arkadaşlar arasında toplanmış şarkı söylüyor gibi herkes kapıdan tek tek giriyor herkes yerine oturuyor fazla kişi alınmıyor sakin eğlenceli yorucu olmayan bir konser su gibi akııp geçiyor tabii ücretliyse işte böyle bir konser için adana'ya gel
sinan
Tarih 4 May 2008 17:38
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1104
ben aksini düşünüyorum. ücretsiz konserlerin çok çok fazlalaşmasını istiyorum. insanlara imkan tanımalısınız. evet şuan ne yapacağını/yaptığını bilmeyen kişiler aşırı fazla. ama bizim kadar hakları var durumu konsere para ayıramaya yetmeyenlerin..

insanlar yavaş yavaş alışacak ne yazık ki. şebo gibi konserler çok fazla ücretsiz olmuyor. yani pek çok seven fırsat bulamıyor. ilk bulduğu fırsatta da ne yapacağını bilmeden, yanındakini rahatsız edeceğini düşünmeden anın tadını çıkarmaya çalışıyor.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erknuguz
Tarih 4 May 2008 17:42
Üye
Üye
sanırım 2006 ydı ve ben lise1 de adana çukurova üniv. tubitak proje yarışmasına seçilmiştim. yarışmanın 2.günü şebo gelmişti konsere.gitmiştik biz de arkadaşlarla o konser de harikaydi sakin sakin dinlemiştik şebomuzu. mümkünse ücretli olsun. adanaya gel şebom.
8. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Sonraki