şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ şebnem ferah'ın beklendiği yerler
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 17:02
Mesaj konusu Re: şebnem ferah'ın beklendiği yerler
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
evet o konseri biliyorum işte bende az önce o konseri anlattım taşkınlık yapan yoktu yani şu dinleyici kitlesi biraz daha bilinçlensin sonra ücretsiz yapılsın konserler
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
erknuguz
Tarih 4 May 2008 17:06
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
sana katılmamak mümkün değil.nezih ortam ister her şeboist.
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 4 May 2008 17:23
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
yok abartanlar her konserde olacaktır ücretli ücretsiz ayırmak yersiz. hatta "ben paramı verdim istediğim gibi eğlenirim" fikri daha yaygın ve korkunç. ama ücretsizlerde bu "sapkınlar" biraz daha fazlaca oluyorlar orası yadsınamaz. ama bu tür kişiler yüzünden o insanları kaybetmeye pek gerek yok
uyumsuzfani
Tarih 4 May 2008 21:42
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
ozaman alana alınan insanların tiplerine dikkat edilmeliki insanlar eğlenirken tedirgin olmasınlar diğer insanlarında eğlence hakları engellenmesin çoğu malesef o şenliklere tabiri caizse kız arkdaş edinmek için geliyor onların arabalarının egzos seslerini dinlemek zorunda değiliz vede böğürme seslerini laf atmalarını vs. çukurovada geçen yıllarda yapılan ücretsiz konsere kimlik kontrolüyle giriliyordu öğrenci kimlikleriyle vede yaş sınırlaması vardı böylece rock tan bir haber kişiler alana girmiyordu demekki böyle organizsasyonlar yapılabiliyormuş
sinan
Tarih 4 May 2008 22:18
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
"öküz"leri savunmuyorum yanlış anlamayın. "eğlenmeyi bilmeyen" kişileri savunuyorum. öküz ne yapsan yine öküz. dediğin gibi önlem alma olayı. kimsenin bir başkasının eğlencesini bozma hakkı yok tabi. bu önlemlerde öküzlerin bir çoğu elenirse zaten "eğlenmeyi bilmeyen"ler bir iki sefer sonra düzelecektir. ama öküz yine öküz olmaya devam edecektir
umuts
Tarih 4 May 2008 22:24
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
haklısın sinan abi, dediğin gibi çözüm olabilir ve önlem çok önemli,biz çok zor anlar yaşadık ve yaşayacağıza da benziyor umarım bizden sonra ki kuşaklar daha iyi ortamlarda "eğlenir."
denizZ
Tarih 4 May 2008 22:42
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
bizden sonraki kuşak bunlar işte, yani bunları görecekler malesef biz gördük! yani bunlar daha önceden önüne geçilememiş ve bu hale gelmiş, bizden sonrakiler de bu kaosu her defasında artarak yaşayacak. umarım önüne geçilebilir, bunun farkında olmalı organizasyon sahipleri?
  Kullanıcının profilini görüntüle
missaylin
Tarih 6 May 2008 11:51
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Çorum Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğretmen Mesajlar: 22
bana öğretmen olup olmadığımı sormuşsunuz evet öğretmenim ama özel bir kurumda çalıştığım içi n müdürden çok patron ilişkisi var bizde:) zaten konser için izin alamam biliyorum ama şansımı deneyeceğim
uyumsuzfani
Tarih 6 May 2008 13:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
dün akşam oğuz aksaç konserine gittim çukurova ünv.tesinde gerçekten düzen harikayda kampüsün girişinde yabancı araçlar alınmadı öğrenci kimlik kontrolü yapıldı.tipi düzgün bulunmayanlar alınmadı sonuç harika sakin bir konser herkes naşaliydi sakindi...perşembe günüde feridun düzağaç konserine gidecem umarım düzen bozulmaz bu arada konseri izlerken şimdi şebnemde çıksa şöyle keyifle izleseydik dedim:)
akasa
Tarih 6 May 2008 13:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
ooo öyle bir düzen içerisinde sebnem ferah konser verse süper olur yaa...
9. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Sonraki