| Forum Anasayfa ~ Konserler ~ şebnem ferah'ın beklendiği yerler |
| Yazar |
Mesaj |
| efsundeniz |
 4 May 2008 17:02
 Re: şebnem ferah'ın beklendiği yerler |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
evet o konseri biliyorum işte bende az önce o konseri anlattım taşkınlık yapan yoktu yani şu dinleyici kitlesi biraz daha bilinçlensin sonra ücretsiz yapılsın konserler |
| |
|
| |
 |
| erknuguz |
 4 May 2008 17:06
|
|

Üye
Meslek: Öğrenci
|
sana katılmamak mümkün değil.nezih ortam ister her şeboist. |
| |
|
| |
|
| sinan |
 4 May 2008 17:23
|
|
Site Admin
|
|
yok abartanlar her konserde olacaktır ücretli ücretsiz ayırmak yersiz. hatta "ben paramı verdim istediğim gibi eğlenirim" fikri daha yaygın ve korkunç. ama ücretsizlerde bu "sapkınlar" biraz daha fazlaca oluyorlar orası yadsınamaz. ama bu tür kişiler yüzünden o insanları kaybetmeye pek gerek yok |
| |
|
| |
 |
| uyumsuzfani |
 4 May 2008 21:42
|
|

Site Ahalisi
|
|
ozaman alana alınan insanların tiplerine dikkat edilmeliki insanlar eğlenirken tedirgin olmasınlar diğer insanlarında eğlence hakları engellenmesin çoğu malesef o şenliklere tabiri caizse kız arkdaş edinmek için geliyor onların arabalarının egzos seslerini dinlemek zorunda değiliz vede böğürme seslerini laf atmalarını vs. çukurovada geçen yıllarda yapılan ücretsiz konsere kimlik kontrolüyle giriliyordu öğrenci kimlikleriyle vede yaş sınırlaması vardı böylece rock tan bir haber kişiler alana girmiyordu demekki böyle organizsasyonlar yapılabiliyormuş |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 4 May 2008 22:18
|
|
Site Admin
|
|
"öküz"leri savunmuyorum yanlış anlamayın. "eğlenmeyi bilmeyen" kişileri savunuyorum. öküz ne yapsan yine öküz. dediğin gibi önlem alma olayı. kimsenin bir başkasının eğlencesini bozma hakkı yok tabi. bu önlemlerde öküzlerin bir çoğu elenirse zaten "eğlenmeyi bilmeyen"ler bir iki sefer sonra düzelecektir. ama öküz yine öküz olmaya devam edecektir |
| |
|
| |
 |
| umuts |
 4 May 2008 22:24
|
|

Site Ahalisi
|
|
haklısın sinan abi, dediğin gibi çözüm olabilir ve önlem çok önemli,biz çok zor anlar yaşadık ve yaşayacağıza da benziyor umarım bizden sonra ki kuşaklar daha iyi ortamlarda "eğlenir." |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 4 May 2008 22:42
|
|

Site Ahalisi
|
|
bizden sonraki kuşak bunlar işte, yani bunları görecekler malesef biz gördük! yani bunlar daha önceden önüne geçilememiş ve bu hale gelmiş, bizden sonrakiler de bu kaosu her defasında artarak yaşayacak. umarım önüne geçilebilir, bunun farkında olmalı organizasyon sahipleri? |
| |
|
| |
|
| missaylin |
 6 May 2008 11:51
|
|

Üye
Meslek: Öğretmen
|
bana öğretmen olup olmadığımı sormuşsunuz evet öğretmenim ama özel bir kurumda çalıştığım içi n müdürden çok patron ilişkisi var bizde:) zaten konser için izin alamam biliyorum ama şansımı deneyeceğim |
| |
|
| |
 |
| uyumsuzfani |
 6 May 2008 13:48
|
|

Site Ahalisi
|
|
dün akşam oğuz aksaç konserine gittim çukurova ünv.tesinde gerçekten düzen harikayda kampüsün girişinde yabancı araçlar alınmadı öğrenci kimlik kontrolü yapıldı.tipi düzgün bulunmayanlar alınmadı sonuç harika sakin bir konser herkes naşaliydi sakindi...perşembe günüde feridun düzağaç konserine gidecem umarım düzen bozulmaz bu arada konseri izlerken şimdi şebnemde çıksa şöyle keyifle izleseydik dedim:) |
| |
|
| |
 |
| akasa |
 6 May 2008 13:52
|
|

Forum Demirbaşı
|