şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Albümler ~ Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Yazar Mesaj
IYIKOTU
Tarih 9 Eylül 2007 11:18
Mesaj konusu Re: Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 238
engin tebrikler. ben hala bulamadım. az önce gittim müzik markete adam yok dedi yine sen nerden aldın acaba söyler misin?
  Kullanıcının profilini görüntüle
Engin
Tarih 9 Eylül 2007 11:28
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ben Modada oturduğum için her taraf müzik marketleriyle dolu.. Ben Bahariye Caddesi üzerindeki bir dükkandan aldım.. Boğa tarafından Bahariye'de yukarı çıkarken caddenin Modaya yakın olan bölümünde, sağda kalıyor.. Bahariye'nin öbür ucuna yakın bir yerde yani
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
spidermanx
Tarih 9 Eylül 2007 14:18
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Ya ben 2 tane aldım hala alsammı diye düşünüyorum , çook güzel. Nasıl bu kadar güzel oluyor hala anlayamadım.Bir türlü sıkılmıyorum ya Rock .
Hazal
Tarih 9 Eylül 2007 15:18
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
megavizyon da tanıtım için tv görüntü şeklinde gösteriyorlar yani megavizyonda bulabilirsiniz ayrıca kadıköy de seyhan müzik te de var..
hande
Tarih 9 Eylül 2007 17:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
çok süper ya dvd...
içindeki fotoğraflarda süpermiş buarada..
cuma günü aldım bende o günden beri etkisinden kurtulamıyorum..
Engin
Tarih 9 Eylül 2007 18:45
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ben de itiraf etmek gerekirse dün alıp gidemediğim harbiye konseri yerine dvdsini izledim Ama mutlaka alın gerçekten harika..
IYIKOTU
Tarih 10 Eylül 2007 17:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 238
bugün başka bir müzik markete gittim. yerini söylemeyeyim şimdi de; adama dedim ki şebnem ferah dvd albümü var mı dedim. ne olsa beğenirsiniz! adam şebnemi tanımadı biz satmıyoz yeni çıkan şarkıcıları dedi gittii. kaldım orda şok vaziyette
sebocuyum
Tarih 10 Eylül 2007 20:02
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Kayıt: Eylül, 2007 Mesajlar: 73
oo kesin alacağım sağol engin
Hazal
Tarih 10 Eylül 2007 20:06
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
"bugün başka bir müzik markete gittim. yerini söylemeyeyim şimdi de; adama dedim ki şebnem ferah dvd albümü var mı dedim. ne olsa beğenirsiniz! adam şebnemi tanımadı biz satmıyoz yeni çıkan şarkıcıları dedi gittii. kaldım orda şok vaziyette "

şaka mı bu
ne insanlar var ya:S.
her neyse ben aldım bugün ve hemen izledim böyle bir görsel ve işitsel şölen olamaz.. süper bir performansmış HER ZAMANKİ gibi. ve kesinlikle kaçırılmaması gereken bir konsermiş ama ben gidememiştim:(. olsun dvd den de keyif aldım röportaj harika bir de dvdnin yanında ek olarak konulanfotoğraf albümü gerçekten süper olmuş. bu albümde emeği geçen herkese teşekkür ederim bizlerle böyle bir güzelliği paylaştılar.
Engin
Tarih 10 Eylül 2007 20:33
Banlı
Ne demek sebocuyum bunu bulup alana kadar ne kadar bekledim bir ben bir allah bilirim zaten, bu yüzden herkesin bir an önce edinmesine yardımcı olmayı bir borç bilirim Ayrıca o Şebnem Ferah'ı yani "yeni çıkan şarkıcı" olan Şebnem'i tanımaması kendi "cahilliği", yazık Ben o konserdeydim müthiş konserdi ama dvd'de daha güzel gözüküyor Hazal
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki