Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Albümler ~ Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Yazar Mesaj
efsan
Tarih 10 Eylül 2007 23:58
Mesaj konusu Re: Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
ya ben hala almış değilim. daha doğrusu ulaşabilmiş değilim. gün sayıyorum İstanbul'a gelmek için. zaten az da kaldı. ama geçmiyor zaman. çok kıskandım
  Kullanıcının profilini görüntüle
spidermanx
Tarih 11 Eylül 2007 18:41
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Albümde herşey çok güzel ama mayın tarlası güzel diye tabir edemeyeceğiniz kadar muhteşem Rock .En sonundaki outro da müthiş olmuş.Ayrıca bir de bu aşk fazla sana parçasını seyirciler o kadar coşkulu söylemiş ki birde konser yorgunluğundan olsa gerek şebomuz seyircilere bıraktmış söyleme işini Rock ve çok güzel anlar olduğu kesin.Bu nasıl bir enerjidir. Hepsi çok güzel, powertürk te 1. seçilmesine hiç şaşırmadım.Seven sevmeyen herkese tavsiye ederim.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
dawnau
Tarih 13 Eylül 2007 16:01
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 76
Gelmemiş buraya :'( Teyzemden istedim bakalım. (:
fat
Tarih 14 Eylül 2007 11:48
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
ya ben de bir an önce gitsem de istanbula alsam şu dvdyi.çok merak ediyorum..konserde o coşkuyu her ne kadar yaşasak ta dvddeki gibi her anı göremiyoruz o yüzden izlemek için sabırsızlanıyorum..
sebocuyum
Tarih 14 Eylül 2007 13:32
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Kayıt: Eylül, 2007 Mesajlar: 73
ben bulamadım ya ağlayacağım şimdi ama neyse annem bulucam diyor ... inşallah bakalım ...
Engin
Tarih 14 Eylül 2007 14:10
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Arık bütün müzik dükkanlarında asılı reklamları kadıköyde falan ama sizin oralarda yoksa onu bilemeyeceğim..
Erockhan
Tarih 15 Eylül 2007 18:50
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: Samsun Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
uff kesinlikle edinilmesi gereken bir albüm
IYIKOTU
Tarih 15 Eylül 2007 19:52
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 225
en sonunda dvd albümü buldum ve gözümü kırpmadan izledim. şebnem ferah daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!
sheytha
Tarih 18 Eylül 2007 10:29
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 168
albüm çok iyi geçen gün taksimde yürürken megavizyonun plazma ekranında dvdyi görüntülüyorlardı çok etkilendim ya dev bir şebo duruyordu vitrin camında
sebocu
Tarih 18 Eylül 2007 14:05
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Hatay Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 22
arkadaşlar korsan cd ye kimse hayır deyip durduramaz.1 haftadır antakya da gezip sormadığım yer kalmadı ama her yerde yok ama çekeriz denmesi zoruma gitti.insanların emeği ile oynamak bu kadar basitse diceğim bişey yok.türkiyede bunlar gibi binlerce kişi var ve işte bu yüzden bunu hiç kimse durduramaz.emeğin karşılığını gerektiği gibi vermek varken sahtekarlıkla yemek insanın içini parçalıyor .
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki