Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project

Şebnem Ferah fan sitesi

Yazar Mesaj

<  Albümler  ~  Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project

Gönderilme zamanı: 15 Ekim 2007 12:48
Kullanıcı avatarıForum DemirbaşıForum DemirbaşıMesajlar: 749Konum: EskişehirKayıt: 22 Haziran 2007 20:02
benim yoktu :D :D :D bu dvd için aldırdım :lol: :loveya:

Gönderilme zamanı: 15 Ekim 2007 13:17
Yeni ÜyeYeni ÜyeMesajlar: 4Konum: İzmirKayıt: 19 Ağustos 2007 15:59
evet keşke sorsaydım ama ben ikisinde de var diye biliyodum :( dvd oynatıcı var zaten dvd bulamamıştım cd vardı o yüzden onu aldım :( inşallah dvd bulup alırım

Gönderilme zamanı: 15 Ekim 2007 15:20
Kullanıcı avatarıForum DemirbaşıForum DemirbaşıMesajlar: 1067Konum: AdanaKayıt: 1 Temmuz 2007 17:15
ya benim bildiğim ikisinde de var olmazki birisinde var birisinde yok şebo röportajlarında da böyle birşey demedi :?

Gönderilme zamanı: 15 Ekim 2007 15:59
Kullanıcı avatarıAktif ÜyeAktif ÜyeMesajlar: 178Konum: İstanbulKayıt: 30 Temmuz 2007 20:36
yok efsuncum sadece dvd de görüntü var bende cd alıcaktım ama sadece dvd de görüntü var diyince dvd yi aldım

Gönderilme zamanı: 15 Ekim 2007 16:44
Kullanıcı avatarıForum DemirbaşıForum DemirbaşıMesajlar: 1067Konum: AdanaKayıt: 1 Temmuz 2007 17:15
ama haksızlık ben dvdsini aldığımda sadece pc de izlemek zorunda kalıcam :? :evil:

Gönderilme zamanı: 16 Ekim 2007 17:51
Kullanıcı avatarıGörevliGörevliMesajlar: 297Konum: İstanbulKayıt: 23 Ağustos 2007 11:47
tekrar etmekte fayda var "ŞEBO DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU!"

Gönderilme zamanı: 16 Ekim 2007 18:02
Kullanıcı avatarıSite AhalisiSite AhalisiMesajlar: 410Konum: KarsKayıt: 25 Eylül 2007 20:14
baştan sona ağlayarak izledim, her anıyla sıcacıktı. hatta ileride bi kızım olursa ona da izletmek istiyorum ;), emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.bi daha olsa olmaz mı :(

Gönderilme zamanı: 16 Ekim 2007 19:08
Kullanıcı avatarıGörevliGörevliMesajlar: 758Konum: İstanbulKayıt: 1 Mart 2007 19:29
bu albüm ile ilgili hemen hemen bütün röportajlarını izlemeye okumaya çalıştım ve her röportajında "kocaman" bir ekiple çalıştığını söyledin bu "kocaman" ekibe binlerce teşekkürler ediyorum.. seni buket ablamı metin abimi ozan abimi ve ceren ablamı daha da yakından konserlerde bizlerle olan ilişkilerinizi daha da yakından izlememe yardım ettiniz.. herkese tekrar tekrar teşekkür ederim ellerinize yüreğinize sağlık=)...

Gönderilme zamanı: 20 Ekim 2007 16:34
Yeni ÜyeYeni ÜyeMesajlar: 1Konum: AnkaraKayıt: 20 Ekim 2007 16:22
hayatıma anlam katan tek şey müzik ve müzik heyecansız olmaz.beni heyecanlandıran tek kişide sensin şebnem ferah.dvd'nin yapılmasında emeği geçen herkesin ellerinden öperim harükulade bir çalışma olmuş..bir gün aynı sahneyi paylaşmak dileğiyle prenses...

Gönderilme zamanı: 23 Ekim 2007 22:27
Yeni ÜyeYeni ÜyeMesajlar: 1Konum: ÇanakkaleKayıt: 21 Ekim 2007 18:33
İstanbul Symphonic Project'in dvd'sini izledim.Tüylerim bir kere kalktı,bir daha da inmedi :D Hala etkisindeyim ve evde şarkılarını anneme seslendiriyorum.Bir de konserine gelebilsem herşey daha anlamlı olurdu.Şebnem Ferah'ı gördüm diyebilmek,kuzenim gibi bir imzasını almak isterdim.Olsun o hep böyle kalsın,hayallerimizi süsleyen Şebnem Ferah olmaya devam etsin de benim isteklerim eksik kalsın.Oralarda bir yerlerde oldunu,nefes aldığını bilmek bile dünyalara değer benim için.14 yaşında sıkı bir hayranı olarak yazımı şöyle bir görse bile bana yeter de artar.Umarım bir gün onu görürüm.Umarım.SOLİST...

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala:

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)
99 mesaj
Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Aranacak:

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Valid CSS! Valid XHTML!