şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ şebnem ferah senfonik konser
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 6 Mart 2007 23:21
Mesaj konusu Re: şebnem ferah senfonik konser
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
adam nezaketen demiş.

ama ileriki zamanlarda sitemizden böyle organizasyonlar yapabiliriz. durumu iyi olmayanlar için bilet temini yapabiliriz. zamanla. topluca gittiğimiz konserleri görmek dileğiyle
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 6 Mart 2007 23:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
ben bişey demedim ..viyanın kendisi dedi ne güzel olur şöyle hep birlikte şebomuzu izlemeye gitsek..o söylese biz söylesek..
gulden
Tarih 6 Mart 2007 23:30
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
ah ah hiç deme toprak ya,yok ki götüren gidip eğlenelim,şebomuzun yanın da olalım
  Kullanıcının profilini görüntüle
gUrkan
Tarih 7 Mart 2007 12:42
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: ÖĞRENCİ Mesajlar: 1
ben ne olursa olsun o konsere gideceğim kaçırmamak lazım
viya
Tarih 7 Mart 2007 20:10
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
tabiki hep birkikte gidebiliriz.. Önelikle burda bir birlik saglayabilmemiz önemli.. herkes birbirini, birbirimizi tanıdıktan sonra konserler veya vs organizasyonlar yapılabilir..

ya bu formda onay olması şartmıdır?
Bir moderatör online olsada kontrol edilse daha bi güzel olur sanki..
corluu
Tarih 7 Mart 2007 20:11
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Tekirdağ Kayıt: Mart, 2007 Meslek: ÖĞRENCİ Mesajlar: 1
şobomuz herzaman süper herkezi konsere bekliyoruzzz
biz orda olcazzz
TOPRAK
Tarih 7 Mart 2007 20:16
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
viya onay sistemi hepimiz için çok iyi oluyo..bi çok sildiğimiz mesaj var sizler okumadan..yöneticiler olarak sürekli sitede olmaya çalışıyoruz zaten..emin olun yorumlarınız çok beklemeden sitede olacaktır..
shackrock
Tarih 8 Mart 2007 21:23
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: elektornik Mesajlar: 3
ya izmire ne zaman gelecek acaba çok istiyoruz gelmesini

//düzenleme
lütfen yazım kurallarına uyunuz
Hazal
Tarih 9 Mart 2007 18:34
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
yaaa kahretsin gidemiyorum şebneeemmmmeeee:( hühühüühühühühü kahretsin yyaaa oooff:( daha önce 3 kez gidebildim ve birinde bir arkadaş yüzünden izleyemediimm:@ yarın ki konsere gidemiyorum ama bundan sonraki konseri kesinlikle kaçırmicam bu konser içinde giden herkesin telefon numarası hazır hepsini aricam sırayla dinlicem
MeG
Tarih 9 Mart 2007 23:37
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 19
çok az kaldı konseree...onu tekrar göreceim için nasıl denir bilmiorum...pırpırpırrrrr:)
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki