Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ şebnem ferah senfonik konser
Yazar Mesaj
MeG
Tarih 12 Mart 2007 12:35
Mesaj konusu Re: şebnem ferah senfonik konser
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 19
biraz geç oldu ama... konsere gittim millet. muhteşemdi..şebonun kıyafeti,makyajı ve saçları büyüleyiciydi.evet konseri kayda aldılar. senfoninin varlığını pek hissedemedm doğrusu:) ayrıca bir kişiyi de dansa kaldırdı. konser bittikten sonra bi daha sesleriyle geri geldi vazgeçtim dünyadanı söyledi ve en son çıplak sesle "sana bilmediğin birşey söyleyemem ben de hiçbişey bilmiyorum ne kadar iyilik varsa hepimiz için hepsini dileyip gerisine direniyorum" dedi ve de gitti...
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 12 Mart 2007 15:49
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
ne güzel..geri dönmesi planlanmış gibi ama eminim her şey mükemmel olmuştur..:)ses düzeninde yaşanılan ufak problem ve bi seyircinin sahneye atlaması dışında 4 4lük bi konsermiş..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gulden
Tarih 12 Mart 2007 16:53
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 394
ne kadar güzel ya...keşke bizde orda olsaydık
teşekkürler MeG bunu bizimle paylaştığın için
souchalentia
Tarih 14 Mart 2007 13:12
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: basist Mesajlar: 1
herkese selamlar... yeni üye oldum ben.. ve konsere de gittim arkadaşlar!!geç oldu benimki de ama inanılmaz bi konserdi! tek kelimeyle muhteşemdi ışıklar, ses (baştaki şalterlerin atması sayılmazsa), şebnemin kıyafetleri ortam...keske sizler de orda olsaydınız ama inşallah diğer konserlerde birlikte oluruz... birşey eklemek istiyorum ben sahnenin yanına doğru duruyordum ve orkestrayı ancak konserin bitimine 3 şarkı kaldığında duyabildim inşallah başka bir senfoni konserinde ses e dikkat ederler...
TOPRAK
Tarih 14 Mart 2007 21:44
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 963
hoşgeldin souchalentia..sahnenin yanında duyamaman çok ilginç..demekki sadece arka taraflara göre ayarlanmış senfoni orkestrasının sesi..şeboyu duymuşsun çokta yakınmışsın zatenn..ne güzell:)
ilker
Tarih 15 Mart 2007 09:32
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
lanet olsun ağlamak istiyorum...
konser dvd si çıksa bile koner tadı alamaz insan
gece
Tarih 19 Mart 2007 21:30
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Samsun Kayıt: Mart, 2007 Meslek: diş teknisyeni Mesajlar: 3
ben gitmek isterdim ama ne yazıkki olmadı ama çok güzel geçmiş konser keşke bende olabilseydim orda
cansusebo
Tarih 20 Mart 2007 00:25
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İzmir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 4
ühüüüü şebom benim bitanem en kısa zamanda İZMİRE bekliyoruz canım
Hazal
Tarih 21 Mart 2007 18:20
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 679
Arkadaşlar konser dvd sinin ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan var mı?? bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen cevap yazsınlar şimdiden herkese teşekkürler...
denizkizi
Tarih 21 Mart 2007 18:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 555
malesef hazal hiç bi bilgim yok
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki