Üye Yaş: 13Cinsiyet: Burç: Nerden: SamsunKayıt: Temmuz, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 91
evet şebo büyüyoruz seninle seni her televizyonda gördüğümde ordan oraya zıplıyorum coşuyorum evin içinde ve bunun sebebi sadece ve sadece senin o bitmeyen enerjin ve dinleyen her insanı düşünce alemine daldıran şarkıların
Görevli Yaş: 16Cinsiyet: Burç: Nerden: İstanbulKayıt: Mart, 2007Meslek: ÖğrenciMesajlar: 733
dün gece Hayal Kahvesi'ne gittim.. sırf Şebo da gelir diye.. babamı bir şekilde kandırdım ve gittik.. gece 11.30 gibi gittik tabi bırakın Şebo'yu kimse yoktu daha .. garson abimiz geldi yanımıza babam bir iki muhabbet etti ve ben dayanamayıp "Şebnem Ferah gelecek mi!!!!!!!" diye yalvarır tarzda atladım
Ali abi (garson) de hemen hemen her akşam burda gelir birazdan dedi.. ben heyecandan titreye titreye bekledim saat 1 buçuk oldu ama ortalıkta hala şebo yoktu:(.. gelmez artık falan dedi Ali abi.. sonra numaramızı falan verdik arayacak bizi geldiğinde ..
ve ben gecenin sonunda şansızlığımı belgelemiş oldum.. elimde hayal kahvesinin kibritiyle kala kaldım ortada:D
böyle bir anım oldu Şebnem Ferah'la ilgili ve paylaşayım dedim..
Hayal Kahvesine gitme imkanı olan arkadaşlar Şebo özellikle Çarşamba günleri ordaymış.. Pazar geceleri de Aykan ve Buket sahne alıyor zaten..
Ayrıca yaş sınırı var maalesef ben de yanımda babam olmasaydı giremiyordum bilginize!!!
Yeni Üye Yaş: 15Cinsiyet: Burç: Nerden: SamsunKayıt: Ağustos, 2008Meslek: ÖğrenciMesajlar: 6
böyle kaliteli bir insan olmak güzel birşey olsa gerek.. bir yandan bütün türkiyenin kalbinde taht kurmuş biri bir yandan da hayatına devam eden çok normal bir insan.. işte bu yüzden şebnemi daha çok seviyorum..