Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebnem ferah
Yazar Mesaj
4lp3r3n
Tarih 2 Temmuz 2008 12:23
Mesaj konusu Re: şebnem ferah
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Muğla Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 34
hepiniz bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
  Kullanıcının profilini görüntüle
avriListt
Tarih 10 Temmuz 2008 16:07
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Samsun Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 91
evet şebo büyüyoruz seninle seni her televizyonda gördüğümde ordan oraya zıplıyorum coşuyorum evin içinde ve bunun sebebi sadece ve sadece senin o bitmeyen enerjin ve dinleyen her insanı düşünce alemine daldıran şarkıların Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
IlovemeSebo
Tarih 13 Temmuz 2008 20:40
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
avrlist arkadaşım doğru söylemişsin ellerine sağlık ...
Hazal
Tarih 15 Temmuz 2008 21:02
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 733
dün gece Hayal Kahvesi'ne gittim.. sırf Şebo da gelir diye.. babamı bir şekilde kandırdım ve gittik.. gece 11.30 gibi gittik tabi bırakın Şebo'yu kimse yoktu daha .. garson abimiz geldi yanımıza babam bir iki muhabbet etti ve ben dayanamayıp "Şebnem Ferah gelecek mi!!!!!!!" diye yalvarır tarzda atladım

Ali abi (garson) de hemen hemen her akşam burda gelir birazdan dedi.. ben heyecandan titreye titreye bekledim saat 1 buçuk oldu ama ortalıkta hala şebo yoktu:(.. gelmez artık falan dedi Ali abi.. sonra numaramızı falan verdik arayacak bizi geldiğinde ..

ve ben gecenin sonunda şansızlığımı belgelemiş oldum.. elimde hayal kahvesinin kibritiyle kala kaldım ortada:D

böyle bir anım oldu Şebnem Ferah'la ilgili ve paylaşayım dedim..

Hayal Kahvesine gitme imkanı olan arkadaşlar Şebo özellikle Çarşamba günleri ordaymış.. Pazar geceleri de Aykan ve Buket sahne alıyor zaten..

Ayrıca yaş sınırı var maalesef ben de yanımda babam olmasaydı giremiyordum bilginize!!!
memo19
Tarih 18 Temmuz 2008 23:27
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
Eline sağlık Teşekkürler
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
yagiz55
Tarih 1 Ağustos 2008 23:57
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Samsun Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
böyle kaliteli bir insan olmak güzel birşey olsa gerek.. bir yandan bütün türkiyenin kalbinde taht kurmuş biri bir yandan da hayatına devam eden çok normal bir insan.. işte bu yüzden şebnemi daha çok seviyorum..
GamzeOrdu
Tarih 12 Ağustos 2008 17:56
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Samsun Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
paylaşım için teşekkürler ben şebnem ferahın bir çizgi filmde seslendirme yaptığını bilmiyordum
14. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14