şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebnem ferah
Yazar Mesaj
shroudblack
Tarih 28 Eylül 2008 23:46
Mesaj konusu Re: şebnem ferah
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Uşak Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
ilk öncelikle toprağa teşekkür ettim şebonun hayatını okudukça bi başka oluyorum tesekkür ederim:) kopcam şimdii...
  Kullanıcının profilini görüntüle
Hazal
Tarih 3 Ekim 2008 13:17
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
Arkdaşlar artık haberiniz olmalı diye düşünmekteyim:).. muhtemelen başka yerlerden de duyan olmuştur ama biz biraz sindirip öyle söyleyelim dedik:)

yeni albüm yılbaşında piyasada.. şarkılar zaten hazırdı bir kaçının kayıtları da bitmiş duyduğumuza göre.. yani konserlere çok zaman kalmadı
sevarock
Tarih 3 Ekim 2008 17:10
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
şebnem o zaman bizlere süper bir yılbaşı hediyesi vericek şimdiden çok heyecanlandım
sebofanebru
Tarih 3 Ekim 2008 18:00
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
yılbaşında mı? bu harika ben daha geç bekliyodum yaşasın ya
alperfan
Tarih 4 Ekim 2008 14:10
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Sivas Kayıt: Ekim, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 4
hasret bitiyor
pelinn
Tarih 4 Ekim 2008 22:08
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 423
ya süper bir haber hazal gerçekten çok sağol yılbaşında olması benim için süper bu sefer gideceğim şebomun konserine kimse duramaz önümde
Hazal
Tarih 5 Ekim 2008 22:07
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
ben de haberi duyduğumdan beri suratımda şapşal bir gülümsemeyle geziniyorum mutluluktan:D
dersaneden şimdiden konser iznini aldım bile .. halime bakın ya annemden değil dersaneden

her neyse yeni albümde daha çok metin öndeymiş arkadaşlar bu demek oluyor ki daha sert bir albüm geliyor.. geri sayım başladı
Sebomyna
Tarih 5 Ekim 2008 22:34
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 134
Gerçekten mükemmel bir haber bende daha geç olur diye düşünüyodum...Yeni albüm müthiş konserler kim tutar bizi ya
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sebo3esqi
Tarih 14 Ekim 2008 13:26
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Kayıt: May, 2008 Mesajlar: 36
harika yılbaşında en büyük hediyemiz şebodan geliyor
gorkemgvn
Tarih 21 Ekim 2008 01:21
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Balıkesir Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
bende şubat ayında diye duymuştum ama hazalın söylediği daha güzel kesinlikle ozaman ben bir iki ay çalışayımda konser paralarını toplayayım
15. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Sonraki