Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebnem ferah
Yazar Mesaj
umuts
Tarih 8 Ekim 2007 16:28
Mesaj konusu Re: şebnem ferah
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 406
tüm arkadaşlara katılıyorum, ben de çok seviyorum buna ek olarak da örnek aldığım bi insan ve aynı zamanda çok da saygı duyulması gerekiyor, yaptığı iş ve kalitesi ve içinde bulunduğumuz şartlar..gerçekten saygı duyulmalı
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
theconqueror
Tarih 8 Ekim 2007 16:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 557
şebnem ferah bu ülkenin nadir bulunabilecek sanatçılarından.ona şarkıcı diyemiyoruz çünkü o gerçek bir sanatçı.yaptığı müzikle bağdaşması çalgılarıyla,dostlarıyla,sevenleriyle bütünleşmesi.ve konserlerindeki,röportajlarındaki samimi içtenliğiyle kalitesini ispatlamış TÜRK rock'ının kraliçesi olmuş ve bizim gibi milyonlarca seveni olan ender sanatçılarımızdan.onu saygıyla ayakta alkışlıyoruz ve onu çok seviyoruz. Alkış ahhh keşke onu anlatmaya (((kelimeler yetse)))
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Hazal
Tarih 8 Ekim 2007 16:53
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
şey sinan abi çok özür dilerim bir an tutamadım kendimi hep içimdeydi böyle bir şey yapmak
  Kullanıcının profilini görüntüle
multeciyim
Tarih 11 Ekim 2007 15:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 521
şebnemim herkes seni okadar seviyo kii...keske bunu sana yakından hissettirebilsek
Hazal
Tarih 11 Kasım 2007 18:01
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
geçen sene bugün şebnem ferah ın bostancı da konseri vardı oof ooff:( keşke geçen sene bugünü tekrar yaşayabilseydik..
esqi
Tarih 19 Kasım 2007 19:03
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Kayıt: Kasım, 2007 Mesajlar: 71
şebnem abla seni çok seviyorum...iyiki varsın
bOhEmZuLiK
Tarih 23 Kasım 2007 13:02
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
ya bütün rock şarkıcılarını severim ama ne kadar olsada hepsininde sevmediğim bir vaya iki şarkısı olur

ama yok işte yok şebonun sevmediğim bi şarkısı yok sesde mükemmel duruşta ,sözlerde... Rock
sevimli16
Tarih 23 Kasım 2007 14:04
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
aynen ya şebo sevilmezmi bütün şarkıları muthiş
Sezer
Tarih 23 Kasım 2007 22:23
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 28
Galiba yakın bir zamanda konseri yok... Unplugged hakkında yaptığı röportajda, ntv deki konuşmasında dinlenmeye ihtiyacı olduğunu, konserlere kısa bir süre ara vereceğini söylüyordu.bostancı da olursa eğer kaçırmıyacağım bu sefer .geçen sene gidememiştim zaten....
Hazal
Tarih 24 Kasım 2007 00:24
Görevli
Görevli
yanlış bilmiyorsam amerika dan döndü.. yani tatilini yaptı sanırım bir kaç konser daha verir ve sonra uzun bir süre albüm çalışmalarına girer meleğimiz..ama kesinlikle albüm çalışmalarından önce istanbul da konser vermeli yoksa ben dayanamam onun hasretine..
9. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Sonraki