şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Sebnem FERAH "unplugged"
Yazar Mesaj
Hazal
Tarih 19 Ağustos 2007 01:55
Mesaj konusu Re: Sebnem FERAH "unplugged"
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
spidermanx e katılıyorum... arkadaşlar en azından orda görüşelim tanışalım.. yaşasın seboist kardeşliği...
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 19 Ağustos 2007 02:06
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
konsere gidenler bir "şeboist.com" yazılı bişeyler götürse pek güzel olur :p
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Engin
Tarih 19 Ağustos 2007 11:34
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Tamam ben de birini bulabilirsem eğer konsere gitmek için - çünkü herkes tatilde - haberleşiriz görüşürüz orada
Hazal
Tarih 19 Ağustos 2007 18:46
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
valla ben tek gidiyorum=). Şebom için birilerininn keyfini bekleyemem:D
denizkizi
Tarih 19 Ağustos 2007 18:51
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
hazal tek yada siteylee git ama bizimle paylaşmakta sakın geç kalma tamam mı çünkü biz gidemiyoruzz
Engin
Tarih 19 Ağustos 2007 20:23
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Tebrik ederim o zaman seni Hazal ne diyim.. Ben de geleceksem olursam haberleşip görüşelim, tek başına durmak istemezsen bana da takılabilirsin... Tamam gidecek olursam ben de mümkün olduğunca erken paylaşırım, çekebilirsem fotoları da koyabilirim.
Hazal
Tarih 19 Ağustos 2007 20:36
Görevli
Görevli
Tamam denizkizi çekebildiğim bütün fotoğrafları hatta videoları paylaşacağım sizle=) ve de hiç geç kalmadan..
Buarada Engin görüşebilirz benim için sorun değil=). biletimi d bloktan aldım haberin olsun..
Engin
Tarih 19 Ağustos 2007 20:40
Banlı
Tamam
feyzu
Tarih 21 Ağustos 2007 03:49
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 29 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Çanakkale Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 5
kesin bir şey yok ama gelmek istiyorum bodrum olmıyacak büyük ihtimalle istanbul olabilir
gncy
Tarih 23 Ağustos 2007 15:48
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 6
bende tatilde olduğum için gidemiyorum giden arkadaşlar keyfini çıkarın çok şanslısınız..
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki