şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Sebnem FERAH "unplugged"
Yazar Mesaj
Hazal
Tarih 25 Ağustos 2007 18:27
Mesaj konusu Re: Sebnem FERAH "unplugged"
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 737
arkadaşlar şebnem ferah cnn turk de "unplugged" konserleri ile ilgili bir röportajında konserlerden sonra ufak bir dinlenmeden tatilden sonra yeni bir albüm gelebilir dedi.röportajı burdan izleyebilrisiniz:)
  Kullanıcının profilini görüntüle
SeBoDeLiSi
Tarih 25 Ağustos 2007 18:39
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
sağol Hazalcım çok tatlı ya izlerken gözümü kırpmadım evet Şebo kalbimizde özel bir yerin var bende senin sahneye çıkışını görünce kalbim duracak gibi heyecanlanıyorum.o konserinde olmayı çok isterdim yaa..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Engin
Tarih 25 Ağustos 2007 19:30
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Sağol Hazal güzel bir hediye oldu bu
efsan
Tarih 25 Ağustos 2007 23:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
kesinlikle özel bir yere sahip
Hazal
Tarih 27 Ağustos 2007 12:41
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 737
rica ederim arkadaşlar=)
onun içimizdeki yeri üfacık değil KOCAMAN;)
spidermanx
Tarih 29 Ağustos 2007 00:53
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
Arkadaşlar bodrum konseri müthiş derecede doyurucuydu.Tek cümleyle yerde gökte Şebnem Ferah fırtınaları esti benim açımdan ama bitti.

Şimdi harbiyeye bakacağız.Ben yine seboist.com pankartı yapıcam görünce isterseniz gelirsiniz veya göremezsiniz ama program yapıp buluşalım derim

karar sizin
Hazal
Tarih 29 Ağustos 2007 14:09
Görevli
Görevli
spidermanx e katılıyorum ben de baştan beri aynı şeyi söylüyordum aslında=)
sinan
Tarih 29 Ağustos 2007 16:20
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
konsere gidebilecek, daha doğrusu üyelerle toplanıp gitmek isteyen arkadaşlar yazsınlar o zaman buraya. konser alanından belli bir buluşma yeri ayarlanır konserde beraber eğlenilir :)

yalnız veya topluca, ama şeboyu hiçbir konserde yalnız bırakmayalım :)
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hazal
Tarih 30 Ağustos 2007 03:04
Görevli
Görevli
gelsin artık şu 8 eylül.. Şebom seni çook özledim
Engin
Tarih 30 Ağustos 2007 10:30
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ya böyle grupcanak gitme gibi bir durum olursa iyi olur.. Çünkü ben gidecek kimseyi bulamadım, yani buldum belki de hiç alakam olmayan insanlarla gitmek istemiyorum.. Siteden toplanabilirsek iyi olur
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki