Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Duyuruları ~ Seboist.Com - Şebnem Ferah baskılı tişört
Yazar Mesaj
Hazal
Tarih 13 May 2008 17:33
Mesaj konusu Re: Seboist.Com - Şebnem Ferah baskılı tişört
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 679
ne demek:) bu benim adıma yapmış olduğum bir şey değil zaten seboist.com ailesi adına yaptım tabii sizler tarafından takdir edilmek çok mutlu ediyor beni..

benim de en büyük temennim en kısa zamanda bu tişörtleri giyebilmek..

ayrıca benim bir fikrim var yaptıracağımzı tişörtlerin bir tanesinin arkadsına üye resimleri veya bizlerle alakalı herhangi bir şey yaptırıp şebnem ferah a yollasak?
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 13 May 2008 17:40
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1093
topluca bir resim pek mümkün görünmüyor. ama siteyle ilgili birşey. neden olmasın. şu bir türlü yaptıramadığım (eskişehire de yetişmedi) pankartı tutan 3-5 üyenin bir fotosunu çekip yapabiliriz mesela
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hazal
Tarih 13 May 2008 18:02
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 679
evet sinan abi güzel bir fikir.. bence olur yani:).. ama 3-5 kişiden ziyade biraz daha fazla kişi olabilseydi keşke..
sinan
Tarih 13 May 2008 18:06
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1093
toplanabilirse 50 kişi olsun, kişisel birşey değil :) ben de isterim ama çok kişi toplanmaz demek istediğim. istanbul buluşmasında bile azıcık katılım olmuştu. gerçi o zaman biraz pasiflik dolayısıyla öyle olmuştu
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pelinn
Tarih 13 May 2008 23:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 308
bende önceden beri hep aradım şebnem ferah tişörtlerini ama hep gelcek ,telif hakkı dolayısıyla basılmıyor falan dediler dün bi kaç yede buldum bir tanesi direk siyah tişörte basılmış hoş değildi ...zaten ben fotoğrafı versem herhangi bir yerde aynısını basarlar diye almadım bugün buldum bir tane... daha bir orjinal duruyordu ama resim kötüydü..şu tişörtler basılsada bende bu işkenceden kurtulsam
multeciyim
Tarih 14 May 2008 15:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
yeni bir istanbul buluşmasında daha çok üye katılabilir...aslında denesek hazalın fikri güzel
Hazal
Tarih 14 May 2008 17:40
Görevli
Görevli
evet ama en azından istanbul konseri öncesinde buluşma yapmak lazım çünkü buluşma olacak da resim çekilecek de basılacak da şebnem ferah a ulaştırılacak herhangi bir kosnerine yetişse atarız sahneye:D
multeciyim
Tarih 14 May 2008 23:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
evett mantıklı...
wundeba
Tarih 15 May 2008 22:51
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 38
bir an önce olsa da giyinsek şu tişörtleri
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 16 May 2008 17:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
ee şimdi dolaylı yoldan da olsa şebo'dan izin alındığına göre 10 mart konser resimlerinide kullanabiliriz yaa zaten kullanabilirdik de neyse aa birde şebo'dan izin almışken albümün kapak resmini sitenin giriş resmide yapabilir miyiz acaba
12. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sonraki