Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Duyuruları ~ Seboist.Com - Şebnem Ferah baskılı tişört
Yazar Mesaj
buket09
Tarih 4 May 2008 16:56
Mesaj konusu Re: Seboist.Com - Şebnem Ferah baskılı tişört
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 204
evet başlasın bencede...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 18:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 794
ben bikaçtane tasarım ekledim ama kabul edilmedi galiba hata yaptım neyse bu arada foto çok güzel ama şarkı söylerkenki hali olsa daha güzel olmazmı mesela buketin yaptığı bir tasarım var t-shirt2 de o çok güzel bir tasarım olmuş.tam şebo mükrofona eğilmiş falan onu çok beğendim tabii sadece benim beğenmem yetmez ama bir söyleyim dedim:roll:
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 4 May 2008 18:19
Site Admin
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: cinstanbul Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: web Mesajlar: 977
beğenmen yetmez değil, eklediğine göre ankette oy vererek değerlendirilecek bu arada üyelerin eklediği hiçbir tasarımı geri çevirmiyoruz. eklenmediğine emin misiniz ya da eski kategori/yeni kategori farkı olmasın?
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 4 May 2008 18:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 794
yeniden bir deneyim gittiğini gördüm yani sanırım galibaa ay kendimle çelişkiye düştüm birdaha ekliyim
buket09
Tarih 4 May 2008 19:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 204
anketi ne zaman yapıyoruz...
Hazal
Tarih 4 May 2008 20:57
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 574
ben kabul etmemiş olabilirim çünkü bazı tasarımlarda dvd görüntüleri vardı telif hakkı sebebiyle kabul etmedim ama kimin yolladığını hatırlamıyorum.
BySuSKuNN
Tarih 5 May 2008 15:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İçel-Mersin Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
Sen baskısı yapılan resmin altına seboist.com yaz resmi herkese dağıt
Herkes yaptırsın usta birer tane ha bir de tişörtlere gelince onları bizden çok siz hakediyorsunuz
Hazal
Tarih 11 May 2008 23:39
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 574
tişört için Yeşim Doran'a mail atmıştım arkadaşlar. "emailinizi şebnem hanım a ilettim onay bekliyorum kolay gelsin" şeklinde bir cevap aldım
haber bekliyoruz yani:)

gelişmelerden haberdar edeyim dedim:)
multeciyim
Tarih Dün: 00:01
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 427
sağolasın hazalcım
Hazal
Tarih Dün: 00:17
Görevli
Görevli
ne demek:)... umarım olumlu bir cevap gelir de bu kadar heves boşa olmaz..
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki